Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!
Geverifieerd door WebwinkelKeur
Ron ter Schegget beoordeelde op 2019-02-18
Fijne shop met mooie producten. En boven al een prima service. De menselijkheid staat hoog aangeschreven en dat in de "onpersoonlijke" omgeving als internet is werkelijk een groot goed. Fijne shopervaring met leuke persoonlijk communicatie.
B van zetten beoordeelde op 2019-02-13
Goede kwaliteit ,uitstekende levering en service.
Rogé beoordeelde op 2019-01-30
Gewoon goed.
Dolores Calveras Y Guitart beoordeelde op 2019-01-12
Heel tevreden. Pakketje werd met veel liefde gemaakt. Top !
Bernadette Nijhuis beoordeelde op 2018-12-27
Snelle correcte levering en zeer snel antwoord bij vragen.
Miranda Simons-Verheijden beoordeelde op 2018-12-26
Ontzettend blij, snelle levering . Ik had een surprise pakket besteld, en of dat een surprise was. Blij verrast met deze mooie cadeaus.
Matthijs Bal beoordeelde op 2018-12-19
Prima geregeld, en snel binnen!! Kwaliteit zoals we gewend zijn van lumeria, heerlijk kerstcadeau voor de vrouw! Bedankt
J.M Kraft beoordeelde op 2018-12-18
Prima
Claudia de Graaf beoordeelde op 2018-12-15
Nette service en snelle levering.
Anouk SvH beoordeelde op 2018-12-14
Het ziet er prachtig uit en was lekker snel bezorgd. Super!
sietske van der weg beoordeelde op 2018-12-14
Snelle reactie, zeer vriendelijke aflevering en een verassend fijn contact
Els van der Zwet beoordeelde op 2018-12-03
Ik ben zeer tevreden of het geleverd artikel het is een mooie en een overzichtelijk website en een snelle levering
Columba van Geldorp beoordeelde op 2018-12-02
Het was een feestje om het pakket uit te pakken. Vol leuke verrassingen, en zorgzaam ingepakt. Dank jullie wel!
Sandra M beoordeelde op 2018-11-26
Prachtige en zeer uitgebreide webwinkel! Eigenaresse Klaske pakt elke pakket met aandacht en liefde in dat is duidelijk zichtbaar door ook nog eens wat extraatjes erbij te doen. Een aanader!
Eline Oskam beoordeelde op 2018-11-22
Wat een feest om het pakket van Lumeria uit te pakken! Ik ben superblij met de mooie Heksenagenda en dan als verrassing nog Engelenhangertjes en een prachtige kaart erbij! Zoveel liefde, zorg en aandacht komt er uit het pakket, heel bijzonder... Ik kom zéker bij Lumeria terug ♡
angelien van de koppel beoordeelde op 2018-11-21
Ik had een adventskalender bestelt kreeg er nog een goodybag bij en heb later een doos engeltjes besteld. Wat schets mijn verbazing alles zou in 1 doos zitten.Wij hebben foto,s van de pakjes gemaakt maar er een paar uigepakt. bijv theezakje, fles met aarde.De adventskalender was een cadeau, ik geef zoiets normaal ook niet. Maar mijn grootste ergernis was dat ik laat mijn geld terug kreeg, terwijl in de voorwaarde staat zo snel mogelijk.Ik zou niemand aanraden hier iets te kopen. Dit zal heus niet op de website gezet worden.
petra wolffram beoordeelde op 2018-11-12
Wauuww, nieuwe webshop!! superoverzichtelijk... :)
Karin Falke beoordeelde op 2018-11-09
Ik ben zeer tevreden.
Het was er snel en goed verpakt
Carla Talens beoordeelde op 2018-10-30
Altijd netjes en mooi verpakt. Vriendelijk berichtje erbij. Pro mm a👍
Marlène Allard beoordeelde op 2018-10-25
Heel tevreden, ik heb een week gewacht op de bestelling in Belgie, heel goed verpakt waarvoor mijn dank
Gecontroleerd door ons
Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.
Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen
Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.
Beoordeeld door u
WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.
Mystery shopper controles
Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.
Onafhankelijk en non-profit
Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.
Word dan lid van WebwinkelKeur.
Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.