Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Villa Blossom

Christiaan Huygensplein 4
1098RB Amsterdam
0206947343
KvK 71923144

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Villa Blossom

Gemiddelde beoordeling

7,5

4 beoordelingen

Beoordeling van klanten

80%

0%

20%

2019
Villa Blossom

Linda beoordeelde op 2019-07-16

Heb zelf meerdere malen bloemen gekocht bij Villa Blossom.
Hebben zelf alles uitgezocht en laten maken, was prachtig en heb lang kunnen genieten van de mooie bloemen!

Villa Blossom

Laura beoordeelde op 2019-07-16

Heb zelf meerdere malen bloemen gekocht bij Villa Blossom.
Hebben zelf alles uitgezocht en laten maken, was prachtig en heb lang kunnen genieten van de mooie bloemen!

Villa Blossom

Loes Breuring beoordeelde op 2019-07-16

Vrolijk en vakkundig personeel. Denken goed met je mee en weten altijd de mooiste creaties te maken. De bloemen zijn vers want ik kan altijd lang van mijn boeketten genieten. Ik ben vast klant!

Villa Blossom

Kaihly beoordeelde op 2019-05-26

Altijd verse bloemen. Heel veel soorten. prachtige composities. Vriendelijke betrokken mensen. Al jaren zeer tevreden.

Villa Blossom

Brenda Holkamp beoordeelde op 2019-03-23

Via Topbloemen een bos bloemen besteld, welke door deze bloemist is afgeleverd. Deze geleverde bos bloemen bestond voornamelijk uit takken groen, en nauwelijks bloem. Die ene bloem die nog in het boeket zat, hing 1 dag later over de rand van de vaas. Diep triest. Voor veel poen weinig bloem en heel veel groen. Bij deze bloemist kun je blijkbaar niet op afstand bestellen, want dan wordt er misbruik van de situatie gemaakt. Jammer dat ik geen foto van het bestelde en geleverde boeket kan toevoegen, dit had ik graag gedaan.


Reactie van Villa Blossom:
Beste mevrouw Holkamp,
Jammer, dat u niet tevreden bent met het ontvangen boeket. Het boeket dat besteld is, wordt gemaakt conform Topbloemen specificaties. Dat er, naar uw mening, teveel groen in zit, is helaas buiten onze invloedssfeer. De omschrijving die u geeft over de staat van het boeket komt niet overeen met hetgeen wij aan u geleverd hebben. Onze bloemen zijn namelijk vers, wellicht heeft u niet de bloemen schuin afgesneden, waardoor de bloemen zijn gaan hangen. Misschien kunt u direct contact met ons op kunnen nemen, zodat wij het boeket kunnen beoordelen?
Met vriendelijke groet,
Team Villa Blossom
2019

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.