Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

ero-dreams

Roetgensgoed 46
3863BN Nijkerk
Dit is geen bezoekadres
0338447141
KvK 646997140000

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
ero-dreams

Gemiddelde beoordeling

6,0

2 beoordelingen

Beoordeling van klanten

33%

0%

67%

2018
ero-dreams

Jenny v Egmond beoordeelde op 2018-08-28

Product kwam zonder bericht 5 weken te laat. Heb gezegd het niet meer te willen, 0 reactie. Pakje geweigerd en retourgezonden. Krijg geen contact en mijn geld niet terug.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
ero-dreams

Jenny v Egmond beoordeelde op 2018-06-20

Ik heb betaald, mijn bestelling niet gekregen en het bedrijf is per mail en telefoon onbereikbaar. Waardeloos, opgelicht? Lijkt er wel op.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
ero-dreams

Kim beoordeelde op 2017-03-28

Mijn vragen werden snel en correct beantwoord. En ik had mijn bestelling de andere dag al in huis zoals was afgesproken.

2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.