Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

Deze webwinkel heeft zijn lidmaatschap beƫindigd.

verkoopwinkelonline.nl/shishapen.nl

Narcissenstraat 11
5151TT Drunen
Bezoek alleen op afspraak
0628340594
KvK 68828047

Geverifieerd door WebwinkelKeur

verkoopwinkelonline.nl/shishapen.nl

Gemiddelde beoordeling

10,0

1 beoordelingen

Beoordeling van klanten

100%

0%

0%

2017
verkoopwinkelonline.nl/shishapen.nl

Petra Klinkhamer beoordeelde op 2017-12-18

Ik ben heel erg tevreden, niet alleen over de produkten maar ook over de service en de levering alles is keurig verpakt en snelle levering, als je een vraag hebt krijg je gelijk antwoord, ik zal nergens anders bestellen dit is een super webwinkel met goede kwaliteiten


Reactie van verkoopwinkelonline.nl/shishapen.nl:
Beste Petra,
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent,wij zijn blij u van dienst te kunnen zijn,wij wensen u hele fijne dagen en wij zullen ook in 2018 ons best blijven doen.
2017

Aangezien deze webwinkel geen lid van WebwinkelKeur meer is, is het onmogelijk om nieuwe beoordelingen of een geschil te plaatsen.


Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.