levelseven B.V.
De 3 webwinkel(s) van levelseven B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,4 door 7.078 klanten.
MARKO
Fast delivery, well packed, items true to description on website
André
Zügiger Versand, gute Auswahl an Artikeln, netter Kontakt!
Petries
Toen ik wist dat deze Game Boy onderweg was naar mij, na een super leuk berichtje wat ik van Retro Nintendo had gekregen, ging mijn hart idd sneller kloppen en begon ik zoals Mario te springen. Toen de pakketdienst voor de deur stond, werd ik net zoals Donkey Kong zo enthousiast en duwde ik iedereen aan de kant om als Princess Peach de deur te openen. Ik kreeg een rare blik van de pakketleverancier omdat ik zooo blij was dat mijn Game Boy eindelijk aangekomen was. Ik maakte zoals Goomba het pakketje open, waarna ik een WAUW moment kreeg, toen ik mijn "nieuwe" Game Boy kon aanschouwen! "Wat heb ik jou lang niet meer gezien," zei ik, het is zeker 35jaar geleden, ja je leest het goed, ik ben zelf ook al een beetje Retro.. (51jr). De Game Boy was/is retro maar zag er goed uit (net als ik :O), het geluid is goed het beeld is goed, wat wil je dan nog meer! Ik zal deze speciale dag dan ook nooit meer vergeten! Mijn dagen kunnen niet meer stuk! Heel erg bedankt Retro Nintendo! ;O)
Daisy
Geweldig
Eiji Eggens
Bizar goeie service en top team om mee te kunnen communiceren!! Deze mensen weten wat ze doen en ze zijn er goed in ook!!
Sam
Het werkt zo als het moet. Goede kwaliteit! Top product!
Bob
Zoals altijd goede producten en snel geleverd. Zo kan ik weer lang van mijn retro games genieten
Jasper
Geweldig leuke webshop met zeer persoonlijke service!
Hamza
Man weer blij
Snelle levering en product in zeer goede staat. Nu kan manlief weer gamen zonder ergernis
Caspar
Verkeerd besteld bericht zonder problemen vervangen voor het goede. Er zat zelfs een kaartje bij met "Sorry" erop. Was niet nodig geweest (het was mijn fout...) maar wel heel aardig!
Arno van den Berg
Snelle levering van Horizon Zero Dawn voor de PlayStation 4 en werkt perfect !
Iris
Loved the personal touch and humor in their communications, it's a business run by Nintendo enthusiasts for Nintendo enthusiasts...what could be better than that? ;)
Jennifer
Deze webshop biedt uitstekende service en vriendelijke klantenondersteuning tegen zeer nette prijzen. Ik kan deze webshop dan ook van harte aanbevelen!
Oliver Krenz
Das von mir bestellte Spiel läuft problemlos einwandfrei ohne jegliche Mängel, Top
Max Glattenbacher
Produkte in einem wirklich guten Zustand, und super Kundenservice 👍🏻👍🏻
Echt klasse -
Tiziano
Zeer snel verzonden.
Zeer goed ingepakt
En zeer toffe hand geschreven kaartje er bij doe zo verder zeker een aanrader voor mensen die nog spullen willen kopen van de websites -
Ludwig Szakal
Top Preis/Leistung! Gerne wieder! Danke!
Joke
Eerste ervaring en direct topervaring, aanrader!
Frostey
Sehr schnelle Lieferung, gerade über diese weite Distanz. Sehr überrascht und Qualitativ alles passend!