Glazenwasserij Houke v.o.f.
De 2 webwinkel(s) van Glazenwasserij Houke v.o.f. samengevoegd worden beoordeling met een 8,9 door 1.515 klanten.
Lea Emmers
Geweldige doeken het gaat super goed
Lidia
Snelle levering. En de doeken zijn super.
MARISKA SICHEM
Bestelling was snel binnen. Test is geslaagd
Andre Vandervelpen
We hebben het proefje gekregen en toegepast en we gaan een bestelling plaatsen en dan maar hopen dat we het gewenste resultaat krijgen
Groetjes #######
Eva Maes
Enorm klantvriendelijk en een topproduct!
Allard Ferrari
Product en werd keurig een paar dagen na bestelling geleverd
Jozef
Duidelijke mails inzake levering. Snelle bezorging.
Maaike Rietveld
Snelle levering en mijn aanslag keurig van de ramen gekregen. nieuwe bestelling meteen geplaatst
Max Pohlmann
Tuch war sehr trocken und ohne wirkung
Antwoord van Glazenwasserij Houke v.o.f.Es tut mir leid, dass es bei Ihnen nicht funktioniert hat.
Alle Test Exemplaren werden am Versandtag hergestellt und gewogen.
maria meeusen
prima service! Wat belangrijker is: product doet wat het belooft.
SON BERTELS
Fantastisch resultaat met het staaltje!
Nicole Verheyden
Geweldig produkt en vlotte levering
Sam
Stefanie Klein
Het proefmonster had wel effect, ook al is het een heel klein doekje.
Timur Berckmans
Een perfecte service na levering. Toen we door toedoen van PostNL ons product niet hadden ontvangen, heeft Ron ons snel en vriendelijk uit de nood geholpen. Sterke aanslag zo goed als volledig verwijderd, niets beter op de markt gevonden, mijn klant was heel tevreden.
Greet
Goed produkt maar sterke aanslag op ramen is niet volledig weg
Ray
Bestelling snel binnen, goed geregeld.
Helaas heeft het voor mij geen goed resultaat opgeleverd en eigenlijk weg gegooid geld. Aanslag op het glas gaat gewoon niet weg helaas. Dit zegt wat over het product en niet over het bedrijf zelf. -
Stephan
HK 250 is echt een super product, denk dat ik anders nog "wazige" ramen zou hebben. Levering is geheel naar wens.
Will Wessel
Na het proefstukje is het glas wazig geworden.
Els Peters
Snelle service, en heb mijn ramen weer als nieuw gekregen. Het werkt echt !!