Floorweb BV
De 2 webwinkel(s) van Floorweb BV samengevoegd worden beoordeling met een 9,3 door 11.943 klanten.
Guido Salden
Snel geholpen en netjes geleerd
Ron Meegen
Net product goede prijs
Pamela Grillet-Paysan
Très bon service client, très réactif.
Elise
Snelle levering, 2 dagen later in huis. Keurig afgeleverd.
Joris Van de Velde
Heel mooie deur. Exact hoe het er uit ziet volgens de foto's en van andere reviews. Levering was binnen de 10 dagen en op tijd volgens het aangegeven uur.
Jolanta Pokrywka
Top deur gekregen die veel eerder aankwam dan verwacht. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. De winkel zelf reageerde heel snel op mijn vragen met gerichte oplossingen.
Do
Goede prijs goeie service
Henk van Steenbergen
Snel geleverd
Wilfred Star
Onderdeel taats deur was kapot, grqtis nieuwe onfrrdelen ontvangen!
Gerard de Groot
Lange levertijd maar compleet en netjes afgeleverd, makkelijke montage.
Amerik van Beelen
Prijs en kwaliteit is prima, volgens afspraak geregeld. De deur is prima zelf op te hangen, gewoon eerst goed meten en dan aan de slag. Kortom TOP.
Sandra Dekens
Wij zijn enorm tevreden over onze aankoop van een trapleuning. Heel mooi en degelijk materiaal. Ook de service is top. Bij info over onze aankoop werd binnen de kortste tijd uitleg gegeven. De levering was zeer snel (4 dagen). Kortom…een heel tevreden klant!
Joël de Cock
top service
Lorenzo
Goeie service en snelle levering…
Edwin
Snelle levering, makkelijke montage, mooi product.
Stalen taatsdeur
We zijn zeer tevreden over onze deur. Een bevriende installateur is de deur komen zetten bij ons en hij was onder de indruk van de kwaliteit van de deur. Onze hal en keuken zien er nu veel eleganter uit. Super service en we gaan hier voor onze volgende projecten zeker nog bestellen.
Martin Van der werff
Na een 3 maanden na aankoop eindelijk zover de schuifdeur te plaatsen, zat er een mankement aan. Na contact opgenomen te hebben en foto's te hebben toegestuurd had ik binnen 3 weken een nieuwe deur thuis gestuurd. En dan alsnog excuus dat het zo lang duurde. Echt een top service.
René Hennequin
Geweldige service. Mooie loftdeur.
Helaas was de deur wat kromgetrokken, maar TOP dat jullie ons een hele nieuwe deur bezorgd hebben.
TOP-bedrijf en mooie deuren. Goed advies gekregen
een dikke pluim! -
Marco
Mooie kwaliteit, stopsysteem beide kant heel fijn.
Dorien Korf
Super service