Tuinmeubelwereld.nl
De 2 webwinkel(s) van Tuinmeubelwereld.nl samengevoegd worden beoordeling met een 9,0 door 8.963 klanten.
Johanna
Snelle levering en netjes verpakt .
Monique Rehorst-van den Broek
Bestelde order is een week later nog niet compleet afgeleverd!
Jessica Simons
1 december besteld, en nog steeds niet ontvangen. Het is heden de 11de van december.
Maurits
Ik bestelde twee producten.
Eén daarvan kwam verkeerdelijk bij een pakjesverdeler, terwijl ik had aangegeven om het pakket beneden in de hal van het appartementsgebouw te zetten.
Het tweede pakket werd teruggestuurd, zonder dat ik hier iets over te zeggen had. Na meer dan 2 weken proberen bellen en mailen met kerstland.nl, kreeg ik uiteindelijk antwoord dat het product niet meer voorradig is.
Een hoop stress en uiteindelijk niet gekregen waarvoor ik kerstland.nl heb ingeschakeld. -
Jo
Mooie kerstboom, snelle levering!
Sil Thonen
Product was kapot bij aankomst. Klacht ingediend, maar tot op heden enkel automatisch mailtjes terug gehad met de mededeling dat het druk is…..met kerst….daarom heet je kerst land, toch?
Mathieu
3 december besteld en betaald, zou de volgende dag geleverd worden. Het is nu 10 december. Nada, geen antwoorden op mail etc !
Suzy
Snelle levering! Niet zo heel mooi maar was goedkoop, met wat lichtjes erin , ok
Eelco Elshout
snelle accurate levering. Mooi boompie!! beetje sneeuw erin, leuk hoor!
marissa sweers
Super leuke kunstkerstboom gekocht. Lekker vol en goede kwaliteit. En de volgende dag in huis
Hermien van der Mooren
Goede service en goede kwalitateit,en een snelle levering
Conny Brizee
Goede kwaliteit en super snelle levering.
Roelie
Prima prijs. Producten waren iets later door de drukte, maar hier werd duidelijk over gecommuniceerd.
Bianca
Helaas was mijn bestelling niet compleet.wel de kerstboom ontvangen maar niet het lichtsnoer. Meteen dezelfde dag een email gestuurd maar nu ruim een week later nog steeds geen reactie!
Els Van der Wielen
Snelle levering pakket was zo in huis
Karin
zeer snelle levering in België
Wendy Mandervelt
Mooi artikel en vlugge levering!
Josje
Kerstverlichting besteld en snel geleverd
Esther
Snelle levering mooie spullen
Hendrik Voortman
Snel en correct geleverd!