Dog with a Mission
De 2 webwinkel(s) van Dog with a Mission samengevoegd worden beoordeling met een 9,6 door 1.862 klanten.
Wop Brouwers
Mooi bedrijf zowel de webshop als de stenen winkel... Al heel wat bestellingen gedaan voor mijn viervoeters en als klap op de vuurpijl een geweldig panterkleed voor in de auto. Ook de klantenservice staat hoog in het vaandel. Had een goudkleurige riem als klacht neergelegd bij de firma en die is na een paar uur meteen opgelost door een nieuwe op te sturen naar mijn huisadres... De vier honden dragen nu al een jaar Dwam items waar tot op de dag van vandaag zo veel plezier aan beleeft wordt dat ik alleen maar kan zeggen Chapeau Dwam......
Kateryna Khomiakova
Truly the best!
Angelique Van stokrom
Hele goede service super mooie halsbanden als riemen
Echt ze geld waard 🤗
Corien
Zeker een goede service en prachtige spullen en goede kwaliteit. Alleen niet goedkoop. Wel blij met een mooie zebra halsband. ;-)
Magdalini Premezzi
Wundervolle, einzigartige und qualitativ hochwertige Halsbänder 🥰
Nicole Peppmöller
Schönes Design umd lifestyle, Respekt vor Tiet, Natur und Mensch
Evelien Kaminski
Goede service, snel antwoord op vragen en super retour beleid
Monika Beck
Die Tasche die ich gekauft habe ist richtig toll. Und die Lieferung ging sehr schnell.
Lianne&Lilo
Dankzij de prachtige producten van DWAM durven mensen het knuffelen met mijn Lilo aan! Onze staffy Lilo is zo ontzettend knuffelig en verliefd op iedereen, maar haar fit-girl body schrikt soms mensen af. Met de knallende kleurige en vrolijke halsbanden en spullen is ze van fit-girl naar it-girl gegaan en wil iedereen haar aaien. Zelf ziet ze er super stylish uit en kan ik haar banden matchen met elke outfit.
Elke Schmitter
Ein tolles, schickes Halsband - leider mussten wir nach 1 1/2 ein neues HB bestellen, da die Perlen nicht ein Hundelebenlang halten. Also gab's - weils soooo schön ist - doch wieder ein neues ;-)
Sanni
Seit über 10 Jahren 💕lieben wir die tollen Halsbänder & Leinen
Melanie Slijkhuis
Het tuigje zit wel goed maar de verstel riempjes zak elke keer weer terug is best vervelend
Karin
Snelle levering. Leuke set in mooi blik. Hele mooie halsriem… Max is nu de hunk van de buurt!
Heleen
Goede kwaliteit en snelle levering.
Marijke Koppe
zo trots om hier met mijn 'dutchie' poedel rond te wandelen 🩷🤍💙🐩🇳🇱
Stella Berg
Sehr schneller Versand und immer mega süß eingepackt in Seidenpapier. Die Halsbänder sind sowieso mega und hochwertig.
Riet W
Prachtige halsband, mooi verpakt en snel geleverd
Antoinette Harmsen Paludanus
Prachtige kleurrijke artikelen, mooie aanbiedingen en staan meer dan mooi en vrolijk bij de honden! Goede service!
Ingrid
Mooie halsbanden van goede kwaliteit, snelle levering en een top klantenservice.
Fimke Groenewoud
Geweldige halsbanden! Ik heb er al drie want ze zijn zo mooi. Onlangs een autodeken gekocht. Super ding.