Label2X B.V. icon

Label2X B.V.

De 1 webwinkel(s) van Label2X B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 8,9 door 2.079 klanten.

8,9
Filter 2916 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1813 met beschrijving

Taal

• Carla de Groot
    Geverifieerde klant van Label2x

Aller eerst: het naambordje en plankje die ik besteld heb zijn erg mooi! Maar ik deed op 17 feb de bestelling en die werd pas op 11 maart verzonden, nadat ik gebeld had waar het bleef. Telefonisch bleek dat het naambordje verkeerd was afgedrukt en opnieuw gedrukt moest worden. Dat kan gebeuren natuurlijk maar dat opnieuw drukken was volgens mij vergeten tot ik belde. Had heel fijn geweest als ik hier een berichtje over had gekregen. Gelukkig ging het dezelfde dag nog op de post en ondanks vertraging bij postNL had ik mijn pakketje nog nèt optijd binnen.

• M. van der Heijden
    Geverifieerde klant van Label2x

Aanrader veel keus. Snel en netjes geleverd.Service top. En de muurcirkel staat erg leuk op de muur gemakkelijk te bevestigen. Wij hadden 2 abstracten muurcirkels bij elkaar.

• Anouk
    Geverifieerde klant van Label2x

Product kwam beschadigd binnen, schroeven ontbreken, kwaliteit valt tegen

Geverifieerde klant van Label2x

Tegeltje met eigen tekst besteld. Snel geleverd in een mooie verpakking met een leuk kaartje erbij en een kortingsbon voor een volgende bestelling. Prima !

• Mary
    Geverifieerde klant van Label2x

Duidelijke website, snelle levering!

• Marja van den Berge

Zelf samen gesteld met advies van label2x
    Helemaal naar wens !

• Astrid Asma
    Geverifieerde klant van Label2x

Mooi houten hart met tekst!

• Nancy
    Geverifieerde klant van Label2x

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen en Label2x reageert niet op mijn mails. Ik maak me zorgen dat ik besteld heb op een fake-website.
    Geen fijne ervaring. Ik blijf hopen dat het nog in orde komt, maar elke dag dat ik niets van hen hoor, daalt het vertrouwen...

Beste Nancy,

Zoals per mail met elkaar gecommuniceerd ligt het helaas niet aan ons dat u de bestelling tot op heden niet ontvangen heeft, maar ligt het probleem bij de post.

In het automatische antwoord wat u van ons ontvangen hebt per mail geven wij aan om binnen 5-7 werkdagen te reageren. Helaas hebben wij deze tijd nu niet gehad omdat u de review al geplaatst heeft.

Wij hebben per mail met u gecommuniceerd over de oplossing en zouden het op prijs stellen als u de geplaatste review wilt verwijderen/aanpassen a.u.b.

• Jh Jansen
    Geverifieerde klant van Label2x

Goede service, doen wat ze afspreken. Producten voldoen aan verwachting ook

• Sander De bruin
    Geverifieerde klant van Label2x

Snelle levering en erg mooi naam bordje😊
    We krijgen er veel complimenten over.

• Michelle
    Geverifieerde klant van Label2x

De bestelling die geleverd werd was incompleet, echter na telefoontjes is dit direct rechtgetrokken en een nieuwe verstuurd. Mooie kwalitatief goede producten en goede service!

• Hettie

Keurige levering mooi product

• irene westeneng

Super!!!

• Nicole

Lieferung ging schnell.

• Sabine
    Geverifieerde klant van Label2x

Ik heb voor een blind ophangsysteem gekozen. Het ophangsysteem werkt niet goed. De magneet zorgt er niet voor dat het bordje goed op zijn plek blijft zitten waardoor het naambordje scheef hing. Uiteindelijk zelf bevestigd aan de muur.

• Hoshin Omar
    Geverifieerde klant van Label2x

Ik had anders verwacht. Meer impact.

• BW
    Geverifieerde klant van Label2x

Product is karton en matige goedkope kwaliteit

Hallo,
    U heeft gekozen voor een open/gesloten bordje. Deze zijn niet gemaakt van karton maar van Forex, dit is een bewuste keuze omdat deze lichtgewicht zijn en het raam niet kunnen beschadigen. Mocht u toch liever zwaarder materiaal wensen (Dibond) dan mag je me altijd een e-mailtje sturen, dan denken we met u mee.

Groetjes Sanne

• Nancy Vandecasteele
    Geverifieerde klant van Label2x

Zeer tevreden en mooi resultaat zoals verwacht

Dankjewel Nancy

• marieke
    Geverifieerde klant van Label2x

Goedkoop! Netjes, goede communicatie en mooi product

• Jennifer
    Geverifieerde klant van Label2x

Ik moest een traantje laten. Zo mooi en blij ben ik er mee. En heel snel geleverd.

Fijn te horen Jennifer!