Your Benefit B.V.
De 3 webwinkel(s) van Your Benefit B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,2 door 7.907 klanten.
Harmke Minnema
Na een uur was de bijtketting stuk
DW
Snelle bezorging en goede communicatie met de klantenservice. Er wordt goed meegedacht en een passende oplossing voor een probleem bedacht.
Thaam Van eeuwig
Bestelling incompleet. Geen optie om dit aan te geven via e-mail.
Astrid
Geweldige service. 4 ipv 5 sterren omdat je bij Bol.com goedkoper uit bent. Heb dit met de website zelf vergeleken. Voor 1 en dezelfde bijtketting betaal je bij bijtketting meer dan 5 euro extra tov Bol.
Imke Jansen
Goed product en super service!
Sharon Logie
Snelle levering, leuk product, zoals verwacht
Vick Nollens
Snelle levering.
Marie
Prix avantageux et excellent service
Anne Hijneman-Hupje
Heel fijn, onze zoon kan er veel spanning in kwijt.
Cynthia Devolder
Dochter bijt de ketting ka
roy kats
heb ik niet gesproken nog
Elke Haesevoets
Lange levertijd, een dikke week moeten wachten
Jet
Super snelle levering en een top product
Ellen
Minder stevig dan verwacht. Zoontje heeft er al een stukje vanaf kunnen bijten
Patty Meijer
Niets
Melanie Tissen
Heel fijn voor mijn dochtertje, ze is er heel blij mee!
Sanne Hellinckx
Goed product
Natasja Bogers
Snelle levering, hij was de volgende dag al in huis. Mijn zoontje is er super blij mee, en knaagt sinds dien niet meer op zijn truien.
Rianne Kloppenburg
Eerste bijtketting ging al na 2 dagen stuk, eerste melding via de website hierover kwam niet aan, maar mailtje daarna werd meteen op gereageerd en met goede service afgehandeld (gekochte ketting bleek niet sterk genoeg voor de kracht van de bijter - ik mocht gratis een alternatieve, sterkere ketting bestellen - hopelijk blijft die goed!)
Antwoord van Bijtketting.nlHi Rianne, dat is niet fijn om te horen! We hebben inmiddels contact gehad, ik hoop dat het naar tevredenheid is opgelost!
Jeff
Vlotte service.