Your Benefit B.V. icon

Your Benefit B.V.

De 2 webwinkel(s) van Your Benefit B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,3 door 4.708 klanten.

9,3

• Femke Van zuylen

Fijne producteb. Snel geleverd

• Valerie Lippens
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Super service. Doosje kwam kapot toe. Mailtje gestuurd en krijg direct een nieuw toegestuurd. Mijn zoon is ook zeer tevreden met de bijtketting. 👌🏼

• Carina Elsevijf
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

tot mijn spijt 2 verschillende kettingen gekocht voor mijn zoon en ze gingen allebei kapot na 1 dag intensief gebruik.

Antwoord van Bijtketting.nl

We hebben hier al even contact over gehad. Als service hebben we ook de sterkste bijtketting toegestuurd die we hebben zodat je zoon deze uit kon proberen. Er zijn helaas kinderen die zo ontzettend hard bijten dat geen enkele bijtketting daartegen bestand is. Ook hebben we je nog de tip gegeven om te kijken of hij er met zijn handen aanzit, terwijl hij op de bijtketting bijt. Dat veroorzaakt frictie en er ontstaat dan sneller schade. Dit zou ook een oorzaak kunnen zijn.

• Céline B
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Onze zoon was heel enthousiast, alleen jammer dat hij het legomannetje (groen, wat sterker zou moeten zijn) al na 1 dag kapot gebeten had… grote teleurstelling voor hem.
    Eveneens is de ketting niet zo handig. Door de beweeglijkheid van mijn zoon, kwam hij al snel in de knoop met de verstelbare halsketting waardoor die echt rond zijn nek gesnoerd kwam te zitten. Helemaal niet veilig.
    Mooi concept maar jammer genoeg niet zo tevreden van de uitvoering en duurzaamheid.

• Cynthia
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Ik had een te zachte bijtketting besteld voor onze zoon, deze ging helaas stuk omdat hij er best hard op bijt (en ik een ander had moeten nemen) dit heb ik gemaild en kreeg gratis een stevigere bijtketting terug gestuurd, dus een hele nette service!

• Sarah Craeghs

De ring zelf is na 2 dagen al stuk

• Mel Grootentraast

Goede service mooie ketting

• Vera
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Vooral de "harde" bijtketting is favoriet. Het was het leukste cadeau van Sinterklaas.

• H. Kingma
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

De bijtketting an sich is geweldig. Qua design en kwaliteit, zoontje is er dol op. Hij had er alleen maar 2 dagen voor nodig om te ontdekken dat de sluiting ook knabbelbaar was. En die was daar helaas niet op berekend..

• Laura P
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Goede kwaliteit van de producten, snelle levering en goede service!

• Sarah

Tevreden klant!

• S. Noordman
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Levert een product wat een kind kan helpen.

• Mariska
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Mooie ketttingen. De dino en het roze hartje besteld. Mijn zoon is fan van zijn nieuwe ketting en neemt deze overal mee naar toe. De sluiting zelf aan de ketting vond ik minder gezien hij het zelf te makkelijk open kreeg en hij vond het plastiek hard in de nek aanvoelen. Ik raad de bijtketting wel aan!!

• Linda Waanders- de Bont
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Goed service, mooie producten. Maar zelfs de intensitive Dino is snel kapot (3 dagen 🫣)

• Kristiaan Hertsens
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Product was na 2 dagen stuk.

• Naomi uit Amsterdam
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Zoontje (7):" mama, die bijtketting doet precies wat er op het kaartje staat! Het is echt een hulpmiddel. Het helpt mij op school wanneer ik weer zenuwachtig word."

De sluiting van het touwtje is handig maar was wel dezelfde dag kapot. Een steviger sluitingsysteem voor de jongere kinderen zou wel prettig zijn. Verder erg tevreden met de snelle levering en natuurlijk het product zelf. Het kaartje met de uitleg over de bijtketting is erg handig gebleken om juffen en meesters te kunnen informeren.

• Elma Rotmsa

Mujn produkt is niet aangekomen 24 november besteld

Antwoord van Bijtketting.nl

Dat is echt ontzettend vervelend. Het pakketje is gelijk verstuurd. PostNL heeft momenteel best veel vertraging in de bezorging. Daar balen wij ook enorm van, maar daar hebben wij helaas geen invloed op. Ik heb je net ook een mail gestuurd: we sturen het pakketje graag opnieuw toe.

• Geert Bytebier
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

fantastisch product, snelle afhandeling en al even snel bezorgd! TOP!

• Sanne
    Geverifieerde klant van Bijtketting.nl

Vanaf de eerste seconde een succes. Zowel de ketting als het dopje voor de pen. Ik bestel er nog een paar.

• Amir Ziaie

probleem is opgelost

Antwoord van Bijtketting.nl

We hebben contact gehad en ik begrijp dat je zoontje de bijtketting te hard vindt. We hebben gezocht naar een oplossing en ik hoop dat je daar tevreden mee bent!