Luxehorren BV
De 1 webwinkel(s) van Luxehorren BV samengevoegd worden beoordeling met een 8,7 door 204 klanten.
Marnix Vermoesen
Snel bestellen, makkelijk plaatsen, klaar!
Susan
Goede service! Heel tevreden met het gemak van plaatsen en de kwaliteit van de hor.
Marin
R Scholten
De afwerking van de hoeken is matig. Sluiten niet mooi, opening in de hoek. Verder klopt het met de bestelling maatvoering.
MD
Na een stroeve behandeling van een klacht is alles uiteindelijk netjes omgewisseld. Product is top!
Ben de Brabander
2 Rolhorren, die ik toepas voor het schuine dakraam
Aart
prachtige hor voor onze schuifpui, fluisterstil, exact conform opgegeven maten. Helaas ontbrak de extra schuine onderstrip maar dat is later keurig opgelost. Installatiehandleiding was ook even zoeken, blijken filmpjes op youtube te zijn.
Noortje
Levering was binnen de aangegeven termijn.
Frank
Prachtig product, maatwerk en snelle levering!
Nadia Nourzada
ja was prima
J Brug
De perfecte oplossing voor als je, zoals ik, in de buurt van het water woont. En het ziet er prachtig uit.
Marten van Seijst
rolhor wit
Astrid
Goede uitleg via de klantenservice over de
Mogelijkheden bij een aluminium raam. Duidelijke meet instructies -
Roel
Snel en compleet gelverd!
de Graaf
We hadden 3 Duo rolgordijnen besteld. Ze werden keurig verpakt afgeleverd. Prima op maat en eenvoudig te monteren. Erg mooie kwaliteit van de materialen. Ze bevallen ons heel erg goed.
Marcel
Nette service per telefoon. Goede levering en duidelijke installatie handleiding.
Edd
Levertijd was niet 10 maar ruim 30 dagen en geen bericht dat het later wordt geleverd. Voor de koop krijg je redelijk snel antwoord, bij problemen (horgaas kapot) reageren ze gewoon niet meer. Gelukkig begonnen met 1 hor voor een. Raam. De andere gaan dus niet door hun geleverd worden
Jan Snijder
Goed verpakt en prima kwaliteit van de hordeur (met nodige onderdelen).
Jesper
Snelle levering mooi product. Het orderproces is netjes te volgen online.
John van den Broek
De bestelling voortgang op hun site werkt niet maar wordt keurig op tijd geleverd. De bezorgdienst heeft wel de horren beschadigd door er te veel mee te gooien.