Handelsonderneming De Compagnon icon

Handelsonderneming De Compagnon

De 2 webwinkel(s) van Handelsonderneming De Compagnon samengevoegd worden beoordeling met een 9,5 door 1.350 klanten.

9,5

Taal

• Jeffrey De Lange
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products

Fijn product om mijn camper mee te onderhouden met weinig moeite en een mooi resultaat

• Bernd Hildebrandt
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products Europe

Hervorragender Service die Anfrage ist zügig bearbeitet worden

• Wim Cremer
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products

Snelle levering en keurig verpakt.

• Hans Boer
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products

Snelle nette levering, prijs kwaliteit juiste verhouding

• Frans Van den Borre

Supersnelle levering. Topprodukt.

• Ger
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products

Mooi product. Had een proef flacon 'wassen zonder water' en was bijna op. Nu 2 liter besteld. Kan ik weer heel lang mee vooruit. Ik gebruik het voor mijn motor en dan heb je weinig nodig voor een mooi resultaat.

• Dimitry van Houten
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products Europe

Na een hapering in het bestelsysteem iets verlaat de bestelling thuis gekregen. Netjes met een gratis uitpoetsdoek. Goede service van Ekowax .

• Rob de Cocq de Cocq
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products

Doet exact wat het beloofd.

• Rob
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products

Doet wat beloofd wordt. Goede service.

• Marco de Plot
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products

Zeer handige produkten. Wassen zonder water werkt prima!

• William Helmond

• Ron M
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products

Absoluut niet het gewenste resultaat opgeleverd. Conform summiere gebruiksaanwijzing gehandeld. Oppervlak waren aluminium panelen van een garagepoort. Niet duidelijk wat te doen na opsmeren en wachttijd. alleen maar vlekken als resultaat en nauwelijks het ophalen van de bestaande kleur.
    Product is prijzig.

Antwoord van Ekowax Cleaning Products

Beste Ron, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. Echter op basis van uw reactie en het door u bestelde product, heeft u zich blijkbaar ook niet vooraf laten informeren. Aan het product heeft het zeker niet gelegen, mogelijk wel aan de toepassing en de werkwijze. Aangezien wij niet achter elke bestelling aan kunnen bellen, gaan we er vanuit dat een klant zelf een juiste keuze heeft gemaakt en weet hoe hij dit product moet toepassen. Ook staat het nodige op de fles en is het e.a. op de website te vinden. Bij twijfel had u ook heel eenvoudig contact met ons kunnen zoeken en hadden wij u kunnen adviseren en had u zomaar een hele positieve ervaring kunnen hebben, waarschijnlijk had u dit meer opgeleverd dan een negatieve review te schrijven. We willen u overigens nog steeds graag helpen en van advies voorzien en zien uw reactie per mail of telefoon graag tegemoet.

Met vriendelijk groet,

namens Ekowax Cleaning Products

• Rik Bostyn
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products

Super product en perfecte levering!👌

• Louis Senden
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products

De levering was snel en correct. De producten heb ik nog niet geprobeerd, daar kan ik nog een oordeel over vellen

• Arjan
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products

Wassen zonder water maakt het voor mij eenvoudiger op reis de camper schoon te houden. Ik ben tevreden over de werking en het resultaat.

• Dirk
    Review voor Ekowax Cleaning Products

We hebben voor het eerst de hele Camper schoongemaakt met de EkoWax.
    En het resultaat zijn we best tevreden over. We gaan zeker ook de auto's een keer wassen en dan definitief vaststellen of we voortaan met dit product schoonmaken.

• Eelco
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products

Wassen zonder water is handig en milieubewust product, wij maken ons chalet ermee schoon

• Lia Kester

Geweldig spul 👍👍👍

• Ron Kruijswijk

Prima product

• J.W Buijs
    Geverifieerde klant van Ekowax Cleaning Products

Goed spul en snel geleverd