Tuindreef B.V.
De 3 webwinkel(s) van Tuindreef B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,6 door 12.551 klanten.
Ellen Luchies
M'n bedankjes zijn heel leuk geworden! Er was een onderdeeltje vergeten (kan gebeuren) dit is heel netjes opgelost, zelfs met een extraatje!
MTL de Groot
Origineel bedankje voor leuke prijs.
Janneke Kerkhof
Leuk, creatief echt bedankje voor een leuk prijsje.
Marleen Verhaeghe
Mijn bestelling werd de volgende dag, zoals afgesproken, geleverd. Alles was piekfijn in orde. Zeker een aanrader!
Grietje Bijker
goede service toen het niet helemaal lukte met de afbeelding op het bedankkaartje
Annemiek
Snelle levering en ontzettend leuke attentie. Was snel en makkelijk in elkaar te zetten. Top!
Jasper Willaert
Fantastische service en prachtige items. Echt een aanrader!
Rexel nv
Uiterst snelle levering en mooie verzorgde pakketjes
Natascha
Hele leuke give aw
Ceren Tunali
Very nice gifts
Michelle
Super leuke kadootjes om te geven! Werd snel verzonden, gemaakte pakketjes waren heel netjes! Enige minpunt was dat ze aan alle pakketjes het verkeerde kaartje hadden gemaakt, toen ik hierover mailde werd er direct telefonisch contact met mij opgenomen en naar een goede passende (en snelle) oplossing gezocht. Mega fijn en ondanks dit foutje alsnog een hele goede ervaring met de service!
Bram Raemakers
Vorige week heb ik een hele leuke traktatie kunnen geven aan mijn collega's bij het eindigen van mijn dienstverband. 'Tuindreef' heeft mij inspiratie gegeven en een hoop zorgen doen besparen.
Leuke bedankjes; mooie spreuken, een groot scala aan zaden en dat samen verpakt in natuurlijke materialen.
Dankzij 'Tuindreef' kon ik een bedankje geven "met een betekenis", wat écht binnenkomt. TOP! -
Sanne Pauwelsen
Snelle service. Volgende dag al in huis en leuke cadeautjes. Het viel erg in de smaak bij mensen.
Ans Amptmeijer
Ja helemaal goed
Karen Giels
Snelle service, heel leuk materiaal om de doosjes nog zelf klaar te maken en een heel mooi resultaat…
Rosalie Bambara
Super snelle reactie/service
William Roodbeen
Snelle levering, leuke dingen
Miranda
Goede service en snelle verzending
Miriam Blom
Super!