prohemp.nl icon

prohemp.nl

De 2 webwinkel(s) van prohemp.nl samengevoegd worden beoordeling met een 9,4 door 2.754 klanten.

9,4

Taal

• M M

Always good and fast

• Nicolet Horn
    Geverifieerde klant van Prohemp

Snelle service, uitstekend product!

• Yara
    Geverifieerde klant van Prohemp

Steeds vlotte en goede service, zowel producten als service zeer goed.

• Edvin Bejta

Ik heb 3 dagen moeten wachten op mijn paket

Antwoord van Prohemp

Hallo Edvin,

Bedankt voor je review. Je hebt je pakket maandagavond besteld. Deze is dinsdag verstuurd en woensdag geleverd in België.

Dit zijn drie dagen, echter maar 1 dag verzending. Naar België is het zelfs mogelijk om binnen 2 dagen te leveren. De verwachting die je hebt en op een erg asociale manier uitspreekt met uitroeptekens en dringende tekst, is niet correct en eerlijk.

Toch hopen we dat je geniet van je producten.

Hartelijke groet
    Gaby

• Shirley Peeters
    Geverifieerde klant van Prohemp

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle service!

• Sam
    Geverifieerde klant van Prohemp

Effectief product, fijne website en snelle levering.

• Y. P.
    Geverifieerde klant van Prohemp

Gummies doen wat ze moeten doen. Levering de dag nadien! Ik ben fan.

• J Schill
    Geverifieerde klant van Prohemp

Fijne black friday actie.Zoals gebruikelijk netjes op tijd geleverd!

• Charlotte Delbecque
    Geverifieerde klant van Prohemp

Vapes gaan soms kapot uit het niets. Hier een mail voor verstuurd en geen antwoord terug.

• El Pagganero
    Geverifieerde klant van Prohemp

Snelle levering en de gummies doen zijn werk!
    Vaste klant hier!

• Janick Beauprez

Snel gekeverd!

• Diego
    Geverifieerde klant van Prohemp

Super service, bij vragen ook vlot en vriendelijk antwoord. Ik blijf hier bestellen .

• A.
    Geverifieerde klant van Prohemp

Ik heb o.a. de Relax Gummies (Strawberry) gekocht en heb er eentje gisteravond genomen. Ik had weinig verwachtingen en ging er eigenlijk vanuit dat het geen tot weinig effect zou hebben. Maar het werkt goed, ik was heerlijk relaxed en sloom. Het werkt ook best snel, ik begon al wat te merken na 10 - 15 minuten. Ik heb er heerlijk op geslapen. Aanrader! Ik heb ook de Intense Gummies (Raspberry) gekocht, maar die moet ik nog proberen. Gezien mijn ervaring tot nu toe, neem ik daar eerst maar eens een halfje van.

• Myriam

Geweldig aanbod , service , goede prijs en kwaliteit CBD

• Morar Daniela
    Geverifieerde klant van Prohemp

Great service great products very satisfied thank you 😊

• Diego Van de grijp
    Geverifieerde klant van Prohemp

Ik heb een bestelling geplaatst en wouw even zeggen bedankt voor de extra Gummys erbij, jullie producten zijn zeer goed en ben heel blij ermee.

Ik heb al een aantal bestellingen bij jullie en ben ook altijd zeer tevreden, snelle levering en goede kwaliteit

• Mj
    Geverifieerde klant van Prohemp

Snelle levering, volgende dag al in huis

• Drew

Intense Green Apple:

De textuur van deze snoepjes viel mij wat tegen. Ze waren veel rubberiger dan normaal en behoorlijk hard om door te kauwen. Ook de smaak kwam vreemd over en niet zoals ik van “green apple” verwacht. Het effect zelf is wel prima, maar door de textuur en smaak kies ik de volgende keer liever een ander smaakje.

Voor de rest is de service en de levering uitstekend – daar niets op aan te merken!

• Michael Mulas
    Geverifieerde klant van Prohemp

Great product and service! Highly recommend

• Marielle De Groot
    Geverifieerde klant van Prohemp

Snelle en goeie service. Kwaliteit gummies zijn ook goed!