Ceramic Tools BV
De 3 webwinkel(s) van Ceramic Tools BV samengevoegd worden beoordeling met een 9,4 door 9.523 klanten.
Pauli Zuijdhoek
Helaas ging er iets mis, product was niet kompleet, Geen probleem voor de Tegelzetshop, zij stuurden een geheel nieuwe set op. PostNL deed daar 11 dagen over, maar daar kan Tegelzetshop weinig aan doen. Zeer goede service, heel klantvriendelijk.
Pieter Devadder
Goede prijs, snelle levering!
Oktay
Snelle levering, alles was zo netjes ingepakt..
goede kwaliteit van de producten. Dit zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn.
👍🏻👍🏻👍🏻 -
Den Hartog
Supersel bezorgd, de volgende dag al.
Marco van Stratum
Gevarieerd aanbod en kwaliteit, altijd top die Tegelzetshop 👊🏻
Rob Walraven
Geweldige service, snelle levering en goede producten.
Richard
Goed assortiment, snel verstuurd en goed verpakt
Antwoord van TegelzetshopBedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en dat alles snel en netjes is verstuurd. Daar doen we het voor!
T Fopma
goedgeregel tegen goede prijs
Antwoord van TegelgereedschapshopBedankt voor je review!
Ramazan Yarali
Snelle levering naar België Thanks
Antwoord van TegelzetshopBedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering naar België snel is verlopen. Graag gedaan!
EVH
Vlotte levering, goede prijs
Antwoord van TegelzetshopBedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de prijs. Daar doen we het voor!
Marc Schelfhaut
Zeker de juiste prijs en kwaliteit en service 👍👍👍
Antwoord van TegelgereedschapshopBedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs, kwaliteit en service. 👍
Niels
Snelle levering en goede service
Antwoord van TegelgereedschapshopDank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling op tijd is aangekomen en dat alles naar wens is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Bassie
Snelle verzending en top spullen en prijzen.
Antwoord van TegelzetshopDank u wel voor uw leuke review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle verzending, de producten en de prijzen. We waarderen uw feedback en zien u graag weer terug in onze webshop 😊
sander visser
Snelle levering. Makkelijke site en goeie kwaliteit. Kortom toppie
Antwoord van TegelzetshopWat leuk om te lezen, dank u wel! 😊 Fijn dat alles zo vlot is verlopen en dat u tevreden bent over de site, levering en kwaliteit. Daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer in onze webshop.
C Lazeroms
Ben tevreden over mijn bestelling mooi op tijd geleverd
Jacques
Goede webshop met duidelijke specificatie en snelle levering
Antwoord van TegelzetshopWat wil je nog meer, dit is voor ons een prachtige review.
Super bedankt! -
Sebastiaan
Bestelling opgehaald. Vriendelijk en snel :-).
Antwoord van TegelzetshopHartelijk dank voor uw review! Altijd leuk om klanten te ontvangen, wij zijn niet alleen een doorsnee webshop.
erik janvier
Perfect geregeld, netjes in communicatie, product perfect zoals omschreven. Aanrader…
Antwoord van TegelgereedschapshopGeweldige review , hartelijk bedankt!
Wim Breunissen
Uitstekend werkende carat freesboor
Antwoord van TegelgereedschapshopTop!
Bas langenberg
Mooie prijzen en uitstekend materiaal.
Antwoord van TegelgereedschapshopBedankt voor de leuke review!