van der Garde warenhuis B.V. icon

van der Garde warenhuis B.V.

De 5 webwinkel(s) van van der Garde warenhuis B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,1 door 28.621 klanten.

9,1

• Alex
    Geverifieerde klant van Van der Garde Warenhuis

Goed overzicht van aanbod en direct kunnen bestellen. De volgende dag afgeleverd.

• Marion Karsten
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Snelle levering, goed verpakt, zeer goe product

• Thomas Wuyts
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

zeer tevreden van de pannenset + Snel geleverd !

• Carlijn Van den Bout
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

De maten die vermeld staan voor de koekenpannen zijn de buitenmaat van de rand en niet die van de oppervlakte. Dat is niet aangegeven waardoor ik de verkeerde maat heb besteld. Terugsturen is duur, dus heb ik ze maar gehouden. Ik heb ze nog niet gebruikt, dus daar heb ik nog geen mening over. Ze waren ook verpakt met onnodig veel plastic.

Antwoord van Pannenhuis

Beste Carlijn,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wat vervelend om te horen dat de maatvoering niet duidelijk genoeg was en dat je daardoor een andere maat hebt besteld dan verwacht.

De vermelde maten van koekenpannen zijn inderdaad gebaseerd op de buitenmaat van de bovenrand. Dit is de standaard manier waarop panmaten door leveranciers worden aangeduid en ook bij andere webshops in Nederland wordt deze maatvoering doorgaans op dezelfde manier gebruikt. We begrijpen dat dit voor verwarring kan zorgen en nemen je feedback mee om dit waar mogelijk duidelijker te vermelden op onze website.

Als de pannen nog ongebruikt en netjes verpakt zijn, kun je ze uiteraard retourneren. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice; zij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Wat betreft de verpakking: we pakken onze producten zorgvuldig in om transportschade zoveel mogelijk te voorkomen. Beschadigde producten leiden vaak tot retourzendingen en een tweede levering, wat naar ons idee uiteindelijk ook belastender is voor het milieu. Tegelijkertijd begrijpen we je opmerking over het gebruik van plastic en blijven we kijken hoe we onze verpakkingen kunnen verbeteren. We vertrouwen erop dat verpakkingsmateriaal waar mogelijk netjes bij het plastic afval wordt gerecycled.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan horen we dat graag.

Team Pannenhuis

• Truus van Meel
    Geverifieerde klant van Van der Garde Warenhuis

Goede service en snelle levering

• Floor Van Eeten

Snel en goed verzorgd.

• Monique Van leest
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Mooie pannenset en ondanks de levering vanuit gls langer duurde vanuit pannenhuis een goede feedback

• Deborah Kreeuseler-de Potter
    Geverifieerde klant van Droogmolenstore

Snelle levering, mijn bestelling was zo binnen! Was hangt nu heerlijk buiten te drog!

• Betsie
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Snelle levering, bestelling keurig afgeleverd.

• Gerliene Lagen
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Snelle levering maar ook erg mooie pannen!!!

• Ody Honders
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Fijne multifunctionele koekenpan voor kleine gerechten

• Monscha
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Goede prijs voor de pannenset en snel geleverd!

• Marcin
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

De potten zijn geweldig, de levering was erg snel, ik beveel ze van harte aan.

• Henk Prevaes

Prima levering

• Wilfried Loosvelt
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

zeer goede service , levering en de prijs bijna 50 € goedkoper dan in belgie , we zullen zeker nog bestellen mvg wilfried

• Maggy
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Zeer mooie pannen! Snelle levering en zeer goed verpakt.

• Inge Van der Straeten
    Geverifieerde klant van Droogmolenstore

super snele levering
    Top product

• Marianne Muskee
    Geverifieerde klant van Van der Garde Warenhuis

Goed gedaan echt mooi pannen blij

• Hinke
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goeie kwaliteit

• Trees Rutten
    Geverifieerde klant van Pannenhuis

Pannen zijn fijn, goeder levering