van der Garde warenhuis B.V.
De 5 webwinkel(s) van van der Garde warenhuis B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 8,9 door 25.795 klanten.
R.H. Greef
wel een stevige molen, maar hoogte stelling, daar zijn wij ontevreden over.
Marjan
Blij met deze pan. Mooie maat voor 2 of meer personen. Prima verzending
Erik
Goede pannen, vriendelijk personeel. Jammer dat ze het laten bezorgen door GLS, want die doen echt maar wat.
Ciska Renkens
Geweldige service.
Ruthie Paras Domingo
Mijn pan is een beetje gebogen pas gezien tijdens het koken.
Agnes van Beuningen
Goede prijs, snelle en keurige levering. Kortom zeer tevreden
Lily Marks
Snel geleverd en de droogmolen is naar wens.
Fred Dammer
Super service (omruiling)
degroote xavier
Zeer snelle levering top
Anita Van den Bosch
Leuke aanbieding
Jan Kalter
Snelle levering. Eenvoudig te plaatsen.
Nicole
Toen bleek dat de bestelde items niet goed genoeg waren om te versturen kreeg ik een nette mail met de vraag of ik wilde wachten totdat beide items opnieuw binnen waren gekomen of de bestelling te laten vervallen.
Tevens werd aangegeven uit te gaan van een levertijd van 2 weken en werd het geleverd na 8 dagen. Superrrrrrrr fijn -
Eric D’Hondt
Good delivering, just would have appreciated to get communication in other language than Netherlands.
J.
Snelle levering en goed verpakt, super!
G.J.
Makkelijk bestellen, prima prijs en snel geleverd.
R. Simons
Laat in de middag besteld, volgende morgen geleverd!
S. Jongh
Had een rvs pan met rvs deksel besteld
Deze stond er 1 en niet meer op de site
deze besteld maar werd geleverd zonder deksel..??????
Na een mail hierover kreeg ik te horen dat de pan nooit met deksel op hun site stond - ik had nog een screenshot van de bestelling MET deksel en deze hun gemaild - ze hadden de pan met deksel nu al verwijderd van hun site en konden niets voor mij betekenen .
Zeer slechte en trieste afhandeling; instelling.
vooral het ontkennen is lachwekkend
ps. lever een deksel na of geef mijn aankoopbedrag incl . retourkosten terug -
Z.
Snelle levering en mijn bestelling was goed verpakt
Ellen Piek de leijer
Goede service!
Ad Kuijpers
Bezorgmoment is niet altijd even duidelijk, maar gebeld en snel antwoord. Vervolgens heldere communicatie en accurate bezorging door de vervoerder.