Be Inhouse
De 1 webwinkel(s) van Be Inhouse samengevoegd worden beoordeling met een 9,5 door 495 klanten.
Fabian
Goeie communicatie!
Joop Van de Ven
Pakketje nog steeds niet ontvangen
Kemal Muminovic
Gewoon snel en eerlijk behandeld
Maud Van Det
Goed advies blij met het resultaat
Antwoord van Be InhouseHoi Maud, bedankt voor je beoordeling. Ik ben blij dat wij jullie naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Ik wens jullie nogmaals heel veel plezier van het prachtige Arte en Casamance behang en de bijpassende verf van Little Greene. Heel graag tot de volgende keer! Groet, Bram
Ilse Rosenbrand
Fijn contact met Bram! Er ging iets
Antwoord van Be InhouseHallo Ilse, bedankt voor je beoordeling. Ik wens jou heel veel plezier van het prachtige Arte behang! Groet, Bram
Paul De wit
Antwoord van Be InhouseHoi Paul, bedankt voor je beoordeling. Ik wens jou heel veel plezier van het prachtige Eijffinger behang. Groet, Bram
Inge W.
Snelle en vriendelijke reactie via whatsapp, fijn geholpen, pakket snel in huis, keurig verpakt, kortom zeker aanrader en zal ook zeker vaker hier bestellen!
Antwoord van Be InhouseHoi Inge, bedankt voor je mooie beoordeling. Ik wens jou heel veel plezier van het prachtige HookedOnWalls behang en heel graag tot de volgende keer! Groet, Bram
Jerryl C
Top service
Antwoord van Be InhouseHoi Jerryl, bedankt voor je beoordeling. Ik wens jullie nogmaals heel veel plezier van het prachtige Arte behang in combinatie met de Little Greene verf en graag tot de volgende keer! Groet, Bram
Luuk Greten
Mooie prijzen, goede service!
Antwoord van Be InhouseHoi Luuk, bedankt voor je beoordeling. Ik wens jou heel veel plezier van het prachtige Mind The Gap behang! Groet, Bram
Familie Koster
Deskundig, vriendelijk personeel.
Goede adviezen!
Ruime keuze.
Antwoord van Be InhouseHallo Familie Koster, bedankt voor jullie beoordeling. Ik wens jullie nogmaals heel veel plezier van de prachtige Little Greene verf! Groet, Bram
Nina Goorts
Vriendelijke service
Antwoord van Be InhouseHoi Nina, bedankt voor je beoordeling. Hopelijk kun je een juiste keuze maken uit de behangstalen. Mocht je advies nodig hebben dan helpen wij je graag. Groet, Bram
Miarca Lurvink
Goed advies
Antwoord van Be InhouseHoi Miarca, bedankt voor jullie bezoek aan onze winkel en fijn om te lezen dat ons advies jullie goed is bevallen. Ik wens jullie nogmaals heel veel plezier van het prachtige Arte behang in combinatie met de Little Greene verf en graag tot de volgende keer! Groet, Bram
Norbert Meller
super Service und extrem kompetente und freundliche Bedienung. Jederzeit wieder!
Antwoord van Be InhouseHoi Norbert, bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat onze service jullie goed is bevallen. Ik wens jullie nogmaals heel veel plezier van het prachtige Arte behang en graag tot de volgende keer! Groet, Bram
SjB
Alles netjes en binnen een week geleverd. Kan alleen maar zeggen dat alles super is gegaan.
Antwoord van Be InhouseHoi Sjors, bedankt voor je mooie beoordeling. Ik wens jou heel veel plezier van het prachtige Arte behang. Groet, Bram
Willy van Eert
Prima service , heldere afspraken goed bereikbaar
Antwoord van Be InhouseHoi Willy, bedankt voor je beoordeling en fijn om te lezen dat onze zakelijke samenwerking jou bevalt. Op naar meer mooie projecten samen! Groet, Bram
Paul Timmerman
Nog geen pakket ontvangen kan u dan ook ( nog )niet beoordelen
A. Hoekstra
Mooie producten, snel geleverd en prima communicatie
Antwoord van Be InhouseHallo, bedankt voor je beoordeling! Hopelijk kun je een juiste keuze maken met behulp van de behang en verf samples en natuurlijk wensen wij jou nogmaals heel veel plezier van de prachtige Little Greene Verf. Mocht je advies nodig hebben dan helpen wij je graag. Groet, Bram
Paul
Keurig netjes geholpen. Goede adviezen en de bestelde producten zijn snel geleverd. Wij komen zeker terug.
Antwoord van Be InhouseHoi Paul, bedankt voor je mooie beoordeling. Het was een plezier jullie te helpen bij dit prachtige Casamance behang en graag tot de volgende keer! Groetjes, Bram
Daphne Blaak
Snelle levering van stalen.
Antwoord van Be InhouseHoi Daphne, bedankt voor je beoordeling. Hopelijk kun je een juiste keuze maken met behulp van de behangstalen. Mocht je advies nodig hebben dan helpen wij je graag! Groetjes, Bram
Gert-Jan de Zwart
Makkelijk bestellen en snel thuis.
Antwoord van Be InhouseHoi Gert-Jan, bedankt voor je beoordeling. Ik wens jou heel veel plezier van het prachtige HookedOnWalls behang en graag tot de volgende keer! Groetjes, Bram