Be Inhouse icon

Be Inhouse

De 1 webwinkel(s) van Be Inhouse samengevoegd worden beoordeling met een 9,5 door 495 klanten.

9,5

• Fabian

Goeie communicatie!

• Joop Van de Ven
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Pakketje nog steeds niet ontvangen

• Kemal Muminovic
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Gewoon snel en eerlijk behandeld

• Maud Van Det
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Goed advies blij met het resultaat

Antwoord van Be Inhouse

Hoi Maud, bedankt voor je beoordeling. Ik ben blij dat wij jullie naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Ik wens jullie nogmaals heel veel plezier van het prachtige Arte en Casamance behang en de bijpassende verf van Little Greene. Heel graag tot de volgende keer! Groet, Bram

• Ilse Rosenbrand

Fijn contact met Bram! Er ging iets

Antwoord van Be Inhouse

Hallo Ilse, bedankt voor je beoordeling. Ik wens jou heel veel plezier van het prachtige Arte behang! Groet, Bram

• Paul De wit

Antwoord van Be Inhouse

Hoi Paul, bedankt voor je beoordeling. Ik wens jou heel veel plezier van het prachtige Eijffinger behang. Groet, Bram

• Inge W.
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Snelle en vriendelijke reactie via whatsapp, fijn geholpen, pakket snel in huis, keurig verpakt, kortom zeker aanrader en zal ook zeker vaker hier bestellen!

Antwoord van Be Inhouse

Hoi Inge, bedankt voor je mooie beoordeling. Ik wens jou heel veel plezier van het prachtige HookedOnWalls behang en heel graag tot de volgende keer! Groet, Bram

• Jerryl C

Top service

Antwoord van Be Inhouse

Hoi Jerryl, bedankt voor je beoordeling. Ik wens jullie nogmaals heel veel plezier van het prachtige Arte behang in combinatie met de Little Greene verf en graag tot de volgende keer! Groet, Bram

• Luuk Greten
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Mooie prijzen, goede service!

Antwoord van Be Inhouse

Hoi Luuk, bedankt voor je beoordeling. Ik wens jou heel veel plezier van het prachtige Mind The Gap behang! Groet, Bram

• Familie Koster

Deskundig, vriendelijk personeel.
    Goede adviezen!
    Ruime keuze.

Antwoord van Be Inhouse

Hallo Familie Koster, bedankt voor jullie beoordeling. Ik wens jullie nogmaals heel veel plezier van de prachtige Little Greene verf! Groet, Bram

• Nina Goorts

Vriendelijke service

Antwoord van Be Inhouse

Hoi Nina, bedankt voor je beoordeling. Hopelijk kun je een juiste keuze maken uit de behangstalen. Mocht je advies nodig hebben dan helpen wij je graag. Groet, Bram

• Miarca Lurvink

Goed advies

Antwoord van Be Inhouse

Hoi Miarca, bedankt voor jullie bezoek aan onze winkel en fijn om te lezen dat ons advies jullie goed is bevallen. Ik wens jullie nogmaals heel veel plezier van het prachtige Arte behang in combinatie met de Little Greene verf en graag tot de volgende keer! Groet, Bram

• Norbert Meller
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

super Service und extrem kompetente und freundliche Bedienung. Jederzeit wieder!

Antwoord van Be Inhouse

Hoi Norbert, bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat onze service jullie goed is bevallen. Ik wens jullie nogmaals heel veel plezier van het prachtige Arte behang en graag tot de volgende keer! Groet, Bram

• SjB
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Alles netjes en binnen een week geleverd. Kan alleen maar zeggen dat alles super is gegaan.

Antwoord van Be Inhouse

Hoi Sjors, bedankt voor je mooie beoordeling. Ik wens jou heel veel plezier van het prachtige Arte behang. Groet, Bram

• Willy van Eert
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Prima service , heldere afspraken goed bereikbaar

Antwoord van Be Inhouse

Hoi Willy, bedankt voor je beoordeling en fijn om te lezen dat onze zakelijke samenwerking jou bevalt. Op naar meer mooie projecten samen! Groet, Bram

• Paul Timmerman
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Nog geen pakket ontvangen kan u dan ook ( nog )niet beoordelen

• A. Hoekstra
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Mooie producten, snel geleverd en prima communicatie

Antwoord van Be Inhouse

Hallo, bedankt voor je beoordeling! Hopelijk kun je een juiste keuze maken met behulp van de behang en verf samples en natuurlijk wensen wij jou nogmaals heel veel plezier van de prachtige Little Greene Verf. Mocht je advies nodig hebben dan helpen wij je graag. Groet, Bram

• Paul
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Keurig netjes geholpen. Goede adviezen en de bestelde producten zijn snel geleverd. Wij komen zeker terug.

Antwoord van Be Inhouse

Hoi Paul, bedankt voor je mooie beoordeling. Het was een plezier jullie te helpen bij dit prachtige Casamance behang en graag tot de volgende keer! Groetjes, Bram

• Daphne Blaak
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Snelle levering van stalen.

Antwoord van Be Inhouse

Hoi Daphne, bedankt voor je beoordeling. Hopelijk kun je een juiste keuze maken met behulp van de behangstalen. Mocht je advies nodig hebben dan helpen wij je graag! Groetjes, Bram

• Gert-Jan de Zwart
    Geverifieerde klant van Be Inhouse

Makkelijk bestellen en snel thuis.

Antwoord van Be Inhouse

Hoi Gert-Jan, bedankt voor je beoordeling. Ik wens jou heel veel plezier van het prachtige HookedOnWalls behang en graag tot de volgende keer! Groetjes, Bram