RLS Groep BV
De 2 webwinkel(s) van RLS Groep BV samengevoegd worden beoordeling met een 9,3 door 40.156 klanten.
paul dombrecht
Goeie service,super snelle levering.
A. Admiraal
Snel geleverd. Zoon is super blij met zijn Beetle.
Marianne Flik
Wat een top bedrijf.
Ik had een fruitplukker besteld. Helaas kon deze ivm de afm noet verstuurd worden. Maar de factuur direct gecrediteerd. Wat een goede service!. -
x
Check the expiration dates on your products! The fish food only has a couple of months of validity left, expires next year. Won't be able to finish the box till then.
Controleer de houdbaarheidsdata van uw producten a.u.b! Het visvoer is nog maar een paar maanden houdbaar, verloopt volgend jaar. Kan de doos pas dan leegmaken. -
Paul Van otterlo
Top winkel
Ton Janssens
Snel en netjes geleverd en goed verpakt. zoals altijd!
Pietrick Mensink
Snelle levering en na melding van verstreken houdbaarheidsdatum wordt product keurig opnieuw geleverd.
Peter Ysebaert
perfecte levering en correcte berichtgeving
Peter
Snel en goed
Eloisa
Mooie prijzen en goede service.
Antwoord van A2KOI | Dé Koi en VijverwinkelHallo Eloisa,
Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze scherpe prijzen en service. We streven er altijd naar om kwaliteit te leveren tegen een goede prijs. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!
Gert
Snel besteld en snel geleverd. Top service.
Antwoord van A2KOI | Dé Koi en VijverwinkelHallo Gert,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestelproces en de levering soepel zijn verlopen. We doen er alles aan om onze klanten een topservice te bieden. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!
Patrick De lepper
Zoals gewoonlijk, alles perfect geleverd
Antwoord van A2KOI | Dé Koi en VijverwinkelHallo Patrick,
Bedankt voor je fijne review en je vertrouwen in ons! Geweldig om te horen dat alles zoals gewoonlijk weer perfect is geleverd. We streven ernaar om elke bestelling vlekkeloos te laten verlopen. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!
Alex Loockx
Alles zoals gewenst.
Antwoord van A2KOI | Dé Koi en VijverwinkelHallo Alex,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We staan altijd klaar om je te helpen bij je volgende bestelling. Mocht je nog iets nodig hebben, laat het gerust weten!
Mario Bourgonjon
Heel snelle levering
Antwoord van A2KOI | Dé Koi en VijverwinkelHallo Mario,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. We doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we graag voor je klaar!
Peter
Razendsnelle levering.
Antwoord van A2KOI | Dé Koi en VijverwinkelHallo Peter,
Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met de razendsnelle levering. We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar!
Cokkie
Super snel geleverd en mooie prijs
Antwoord van A2KOI | Dé Koi en VijverwinkelHallo Cokkie,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze scherpe prijzen. We streven ernaar om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!
Erwin
Mooie aanbieding en snel geleverd.
Antwoord van A2KOI | Dé Koi en VijverwinkelHallo Erwin,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie aanbieding en de snelle levering. We streven ernaar om kwaliteit en goede service te combineren. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor je klaar!
Marcel Lelyveld
Snelle levering, goede prijs
Antwoord van A2KOI | Dé Koi en VijverwinkelHoi Marcel,
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en scherpe prijzen. We doen ons best om kwaliteit en service altijd te combineren. Mocht je nog iets nodig hebben, laat het gerust weten!
Groeten,
Roy van het A2KOI Team -
Ronald Bens
Snelle levering en goede prijs
Antwoord van A2KOI | Dé Koi en VijverwinkelHallo Ronald,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze scherpe prijzen. We streven er altijd naar om kwaliteit en snelheid te combineren. Mocht je nog iets nodig hebben, staan we graag voor je klaar!
Ernest van het A2KOI Team -
George
Heel snelle levering binnen 24 uur. Even een verwarring i.v.m. artikelen die volgens de webwinkel niet met post.nl verstuurd zouden kunnen, maar uiteindelijk toch via post.nl kwamen. De tel. klantenservice was hier heel behulpzaam.
Antwoord van A2KOI | Dé Koi en VijverwinkelHallo George,
Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn dat je bestelling binnen 24 uur geleverd is. Onze excuses voor de verwarring rondom de verzendmethode. Gelukkig heeft Denice van onze klantenservice je goed kunnen helpen om dit snel op te lossen. We waarderen je geduld en zijn blij dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen of bestellingen hebben, staan we weer voor je klaar!
Reinier van het A2KOI Team