Melano BV
De 1 webwinkel(s) van Melano BV samengevoegd worden beoordeling met een 9,5 door 2.090 klanten.
Henriette Hawinkels
Anja Luyten
Snelle levering het was zo thuis
Arlette Truyen
Mooie juwelen! Perfecte service.
W. Br
Ik had een verkeerd bezorgadres opgegeven. Dat ontdekte ik bij ontvangst van de verzendbevestiging door Melano. Meteen telefonisch contact opgenomen en het probleem is meteen opgelost. Het cadeautje is toch nog de volgende dag afgeleverd. Ik ben heel tevreden.
Gemma Thijssen
Snelle levering mooie ring
E.v.W.
Blij met mijn armband, de communicatie was prima. Één verbeterpuntje: de armband zat in een eenvoudige plastic verpakking. Voor een exclusief item verwacht ik wel iets meer. Een mooi doosje eromheen (ook om in te bewaren) was passender geweest.
Sebastian Ehret
Sehr schnelle Lieferung und gute Qualität
G.C.E. Collins
geweldige service
Nicole
Snel geleverd, fijne kwaliteit. Was een erg leuke (advents)aanbieding
Nathalie
Mooie melano ring gekocht, leuke aanbieding. En snel verstuurd.
Esther
De armband en steentje die ik besteld heb zijn echt super, alleen heel erg jammer dat ze in plastic zakjes zaten en niet in in mooi doosje, zo deed het heel goedkoop aan.
Claartje Walraven
Snel verzonden dus ruim op tijd voor de feestdagen in huis. Door drukte bij PostNL wel langer onderweg dan voorspeld. De set was anders verpakt dan ik verwacht had. Alle onderdelen (ringen en steentjes) in een stevig brievenbuspakje. Ring is net zo mooi als op de site.
Jolanda Gomman
Snelle levering, precies zoals op foto..prachtig..
Mariska
Mooie steentjes en goede levering!
Marianne Dassen
Het is een drukke tijd en begrijp dat Melano de postbode niet kan dirigeren. Vind het alleen jammer dat er op maandagochtend een berichtje komt dat het pakketje onderweg is terwijl na onderzoek dat pas op woensdag gebeurd. Vervolgens melding aan het einde van de dag (nadat ik eerst mails krijg dat het eraan komt) weer een mail krijg met de melding dat het weer niet gelukt is. De qualiteit van hun producten ben ik al jaren zeer tevreden over.
Antwoord van Melano JewelryHi Marianne,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend dat je pakketje later bezorgd is dan verwacht. Ik ben het direct even gaan checken voor je. Zoals je per mail ontvangen hebt, hebben wij inderdaad het pakketje maandag meegegeven aan PostNL. Door drukte worden pakketje op het sorteercentrum wel eens laten ingescand waardoor het lijkt alsof ze dan pas ontvangen zijn. Terwijl ze in werkelijkheid al daar ontvangen zijn.
Gelukkig heb je je sieraadjes uiteindelijk ontvangen hebt! Heel veel draagplezier gewenst 💗
Liefs Team Melano -
Fabi
Mooie collectie, snelle levering
Nathalie De Koker
Gewoon TOP
Tanja Biebaut
Mooie aanbiedingen en een goede service
Ageeth den Besten
Heel tevreden!
Tinne
Problemen met een retour, waardoor m'n tevredenheid middelmatig is.
Antwoord van Melano JewelryHi Tinne,
Wat vervelend dat het niet lukt met je retour. Via het volgende linkje kun je een retourlabel downloaden: https://goparcel.nl/return/2322cb1e-db90-49a1-a61c-056f40c71cc7.
Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het heel graag 💗
Liefs Team Melano