Ihlas Groothandel ( Flycarpets)
De 1 webwinkel(s) van Ihlas Groothandel ( Flycarpets) samengevoegd worden beoordeling met een 9,1 door 9.548 klanten.
Fred
Paar dagen levertijd. Mooi kleed. Mooie kleuren en prima kwaliteit.
Zeer tevreden.
Antoinette Annema
Geweldige service, zeer goed verpakt en tevreden met een mooi kleed voor weinig
Erna Fransen
Mooi kleed snelle levering
Astrid Bakker
Snelle levering, mooie kleur
Guno
Mooie vloermat met multi opkomende kleuren en passend voor elk Interieur
Martin Stolk
Snel geleverd. Helaas was de kleur niet naar wens, maar het retour sturen was geen probleem
Angelique De jong
Klanten service was prima het produkt was anders dan op de foto
Gerda
S avonds besteld en de volgende dag bezorgd. Prima service
Dini Schmidt
Prachtig kleed en snel geleverd
Ron Gerrisse
Goede service, netjes laten afleveren.
Via mail iets gevraagd en duidelijk antwoord gekregen. -
soha samer
My experience is not that good
I made my order at 5 September and today is 12 September and the carrier website there is no indication when my order will be delivered because it doesn’t arrive Netherland yet.
Laurence Verbist
Mooi zacht tapijt en snelle levering
job van westen
Snelle levering, mooi kleed
Nihal
Snel geleverd en wat een kwaliteit!
Annette Den Boer Veenendaal
Snelle Levering en product is als stond beschreven.
Greet Bastiaan
Leuk kleed voor deze prijs
Cor
Mooie prijs en fijn tapijt
2 dagen geleden besteld , mail gestuurd ..steeds geen reactie
Besteld maar geen reactie
Antwoord van FlycarpetsBeste Marleen,
Bedankt voor uw bericht en uw recente bestelling bij Flycarpets. Onze excuses voor de verwarring en het ongemak dat u heeft ervaren.
Uw bestelling (#INV210991) is maandagavond geplaatst en heeft een verwachte levertijd van 3-5 werkdagen. We begrijpen dat dit voor enige onduidelijkheid heeft gezorgd. We willen u graag laten weten dat uw kleed inmiddels is verstuurd en naar verwachting eind deze week bij u zal worden afgeleverd.
U kunt de voortgang van uw bestelling volgen via de volgende track & trace link: [GLS Track & Trace](https://www.gls-pakete.de/en/parcel-tracking?match=406095337349).
We hopen dat u tevreden zult zijn met uw aankoop. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij stellen het zeer op prijs als u uw review zou willen aanpassen nadat het kleed is geleverd en u onze service volledig heeft kunnen ervaren.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip.
Met vriendelijke groet, -
Ben
Goede service.
Ton Kristel
Levering goed en correct!!