Staalimex icon

Staalimex

De 2 webwinkel(s) van Staalimex samengevoegd worden beoordeling met een 9,6 door 1.323 klanten.

9,6

• Salim Aklyi

Prima

• Petra

Mooie plinten, snelle levering

• Hannan
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Snelle levering en klantenservice was ook top. Kleine beschadiging binnen 2 dagen had in al een nieuwe toegestuurd gekregen. 👌👌👌👌

• Peter Pors
    Geverifieerde klant van Staalimex.nl

Wederom snel en compleet geleverd.

• James Chen
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Fast delivery and good packaging. My order arrived in one piece of 4m without any damage. Highly recommend.

Antwoord van HOMEWORQ

Hi James, thank you for your nice review and have fun with your kitchenupgrade! :) - Team Homeworq

• Louis van Dijk
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Goede service, werd meegedacht, snelle levering.
    De bestelling is goed gecontroleerd en er werd contact opgenomen omdat ik iets verkeerd had besteld. Daarna is de order aangepast en snel verzonden. Goed verpakt en een vriendelijke transporteur. Kortom Top en tot de volgende keer!

Antwoord van HOMEWORQ

Hi Louis, wat goed om te horen dat je tevreden bent met de service! Veel plezier en succes met de bestelling, en als we je in de toekomst verder kunnen helpen weet je ons te vinden :) - Team Homeworq

• Ingrid Linnemans
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Tevreden met goede service. Duidelijke en snelle communicatie. Twee pakketjes werden zonder problemen samengevoegd. Erg klantvriendelijk. Aanrader.

Antwoord van HOMEWORQ

Hi Ingrid, bedankt voor je leuke review en heel veel plezier met je bestelling :) - Team HOMEWORQ

• Sjaak Milder

snelle afwerking

• Visser
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Snelle levering en goed verpakt geleverd.

• cees Beenen
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Goede service, snelle levering correct geleverd

• Simone
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Keukenplinten zijn uitstekend, bestelling en levering snel en zorgvuldig verpakt. Blij mee!

Antwoord van HOMEWORQ

Hi Simone, bedankt voor je leuke review en goed om te horen dat de keukenplinten bevallen. :) Veel plezier met je keukenupgrade en wellicht tot ziens! - Team HOMEWORQ

• Ronald Hijkoop
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Plinten besteld en netjes aangekomen. Mijn meetkunsten bleken niet goed te zijn dus retour en nieuwe besteld. Keurig netjes geholpen door nette medewerkers.
    Geld netjes teruggestort gekregen op goed geïnformeerd over de voortgang levering en retour.
    Kunnen een hoop bedrijven van leren en dit bedrijf echt aanbevelen!!

• Corné Oomens
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Het lag netjes klaar op de balie👍🏻

• Sophia Klinkenberg
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Mooie prijzen, goede kwaliteit producten

• Nahid Akbari
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Snelle levering,hulpzaam,wordt ik geholpen met mijn fout bestelling,Bedankt.

• Eric Pauwaert
    Geverifieerde klant van Staalimex.nl

Ik doe in het vervolg nog beroep op uw diensten. Correcte levering.

• Anne

Mooie meubelgrepen, goede kwaliteit

• Hasan Egilmez

Mijn bestelling prima geleverd

• JNM Vinken
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Goede service door verkeerde bestelling snel te herstellen

• boris
    Review voor HOMEWORQ

Geen verzendkosten, toch verzendkosten wegens lengte plinten.
    volgende dag in huis..... nee helaas drukte wordt maandag 5 januari.
    helaas vandaag nog niet, bellen niet te bereiken.

Antwoord van HOMEWORQ

Hi Boris, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent! Onze excuses voor de verwarring omtrent verzendkosten. en de levertijd. De drukte tijdens de feestdagen heeft gezorgd voor vertragingen, maar dat maakt het natuurlijk niet minder vervelend voor jou. Als we nog iets voor je kunnen betekenen weet je ons te vinden. Voor nu een fijne dag toegewenst! - Team HOMEWORQ