Staalimex icon

Staalimex

De 2 webwinkel(s) van Staalimex samengevoegd worden beoordeling met een 9,6 door 1.255 klanten.

9,6

• E. Heuvel
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Goede service ,alles snel en netjes verpakt afgeleverd

• K Houtman
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Snelle levering en een goede kwaliteit met een goede montage handleiding.

• Paul Wiegant
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Prima kwaliteit (plint) en bijzonder goede service zowel op mail en op whats app

• Robert Berkhoff
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Had briefje achtergelaten voor de bezorger. Keurig neer gelegd waar ik bedoelde. Uit het zicht en het weer.

Antwoord van HOMEWORQ

Hi Robert, bedankt voor je review en wat goed om te horen dat de levering goed is gegaan. Veel plezier met de bestelling :) - Team HOMEWORQ

• Cees Castricum
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Prima aankoop, netjes en snel verzorgd. Functioneert weer uitstekend!

Antwoord van HOMEWORQ

Hi Cees, bedankt voor je leuke review. Veel plezier met je bestelling! :) - Team HOMEWORQ

• Chris de Vries

Perfect snelle levering!

• ien schurink
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Prachtige houte grepen voor de kasten in de keuken

• Thea Wissel van der
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Goede service, alles veel berichten over de zending.

• Eric Huisintveld
    Geverifieerde klant van Staalimex.nl

We hebben al jaren schuifbeslag van Staalimex dat werkt prima. Is er probleem dat wordt het meteen opgelost.

• C Koremans

• Hans
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Goed snel betrouwbaar en prijs vriendelijk. Ps. Ik geef nooit vijf sterren
    Aan niemand 😉

Antwoord van HOMEWORQ

Hi Hans, bedankt voor je leuke review, en hopelijk tot ziens! :) Groetjes, Team HOMEWORQ

• Annalies
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Heel goed verpakt, snelle levering en alles precies zoals in de beschrijving op de website

• Paul
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Prima geholpen. Retour van foute bestelling geen enkel probleem.

• Ilona
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Mooie rvs keukenplinten die we nergens in een fysieke winkel voor een redelijke prijs konden kopen. Gevonden en besteld bij Homeworq en snel en keurig geleverd. Mooie plinten goed afgewerkt met beschermfolie om beschadigingen tijdens het op maat maken te voorkomen. Zeer tevreden.

Antwoord van HOMEWORQ

Hi Ilona, wat goed om te horen dat je tevreden bent met de keukenplinten :) Bedankt voor je review, en veel plezier met de upgrade van jouw keuken! - Team HOMEWORQ

• Marco Van de Ven
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Had zelf verkeerde product besteld , teruggestuurd en mijn geld snel terug gestort .

• L. de Buck
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Prima levering, makkelijk in te bouwen.

• Herman Wijermars
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Geleverd wat ik heb besteld. Door de lengte van 3 meter duurde de levering 3 dagen. Prima product.

• R.K.
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Ik had een probleem op te lossen met de wieltjes van een design salontafel van 50 jaar oud. Op de website van Homeworq vond ik passende witte wieltjes, maar ik had een verkeerde redenering over de bevestiging, en bestelde dus de verkeerde wielen. Na telefonisch contact en een uitgebreide mail van Homeworq met hulp om het op te lossen, bleek het 50 jaar oude bevestigingssysteem wonderwel te kloppen met een andere versie van het witte wiel. Ik ben bijzonder tevreden over de service en geboden hulp, en de tijd die het hen gekost heeft om me te helpen met een aankoop van slechts €59.

Antwoord van HOMEWORQ

Goedemiddag, bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat de wielen nu goed zitten. Veel plezier met de artikelen, en hopelijk tot ziens!

• Fred M
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Mooie dingen. Snelle levering.

• Dina Spoelder
    Geverifieerde klant van HOMEWORQ

Mooie prijzen en goede service