Deventer Thee BV
De 3 webwinkel(s) van Deventer Thee BV samengevoegd worden beoordeling met een 9,6 door 7.141 klanten.
Linda
Stuk voor stuk heerlijke smaakvolle thee's!
Één klein minpuntje: ik bestelde drie verschillende earl grey thee's, maar ik miste overal het typische bergamot aroma. -
Sonja
super goede service, heerlijke thee
Katrin Stillig
Fijne service, goede thee, gewoon top!
Jelle
Lekkere thee
Snelle levering -
Monika Cordewener-Smit
Snelle levering. Smaakt perfect.
Tanja Ridderikhoff
Heerlijke theeën, prima levering!
Miereille A
Netjes ingepakt, alles was naar wens.
Anna Ordynets
Super tea!!!!
Livia Maria
goede prijs, lekkere tea, snel geleverd
Sylvia Flissinger
Heerlijke thee en niet duur !
Tine Anderiesen
Lekkere thee, niet te duur, snel geleverd
Rita Folbroeck
Super, snel geleverd, veel keuze
Ruud Hermans
Fijn adres, bestel er al een tijdje ook voor de zaak. Laatst was er een bestelling voor het eerst incompleet en dat is keurig en snel opgelost.
Bernadette Kuijpers
Prima snelle service en goede kwaliteit
Annelies Abbeel
Heerlijke thee. Echt elk zakje is superlekker. Zo hoort thee te zijn. Bedankt!
Boudewijn de Vries
Heerlijke thee. En snel bezorgd.
Nina Levarska
Great tea
Kaylian De Groof
Steeds opnieuw een perfecte levering van kwaliteitsproducten. Een echte aanrader.
Anastassia
De website van Losse-T verscheen als eerste in mijn browser en maakte meteen een professionele en strakke indruk, waardoor ik besloot om daar te bestellen. Ik was de standaard theezakjes uit de winkel zat en koos voor verse thee. De bestelling werd snel geleverd, netjes verpakt en de kwaliteit van de thee is werkelijk prachtig. De smaak Bosvruchten is bovendien echt een aanrader. Ik ga dan ook zeker snel weer bestellen!
Jojanneke Meulenbroeks
Nooit iets ontvangen....
Antwoord van losse-t.nlBeste mevrouw,
Wat jammer om uw 1-ster beoordeling te lezen. Voor het plaatsen van de review hebben wij u al per e-mail geïnformeerd dat uw pakket bij een pakketshop is afgeleverd op 18 november. Waarschijnlijk zijn zowel onze berichten als die van GLS in uw ongewenste postvak terechtgekomen. In de mail die wij u vanmorgen hebben gestuurd staat alle informatie van GLS betreffende uw pakket.
Mocht u nog ergens mee geholpen willen worden, dan horen wij het graag.
Vriendelijke groet,
Team Losse-T