Deventer Thee BV icon

Deventer Thee BV

De 2 webwinkel(s) van Deventer Thee BV samengevoegd worden beoordeling met een 9,6 door 7.573 klanten.

9,6
Filter 7576 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 7572 met beschrijving

• brenda kuiper brenda kuiper

Goeie prijzen,
    Voor moederdag een doosje gekocht voor thee, een zakje losse thee mooi verpakt, ook mooi om in te pakken als cadeau

• Gijsbert Stenger
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

Vele leveranciers gehad! Maar uiteindelijk bij losseT de beste thee en ook altijd een snelle en keurige aflevering!

• Britt Zandstra
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

Mijn bestelling werd heel snel geleverd!

• Simone De Jong

Nog niets ontvangen

Antwoord van losse-t.nl

Goedemiddag Simone,
    Bedankt voor uw review. We zagen uw beoordeling en hebben meteen gekeken wat er fout is gegaan.
    We zien dat u uw bestelling op 30 april heeft geplaatst en dat wij deze dezelfde dag nog hebben verstuurd. Helaas zien wij ook dat GLS het pakket daarna niet verder heeft verwerkt of gescand. Mogelijk is het pakket tijdens het vervoer beschadigd geraakt.
    Wij hebben uw bestelling daarom direct opnieuw voor u klaargemaakt en geven deze vandaag opnieuw mee aan de vervoerder.
    Onze welgemeende excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld!
    Vriendelijke groet,
    Team Losse-T

• CJ Lion
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

zeer snelle levering en precies wat ik besteld had

• Robin
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

Thee is erg lekker. Werd snel verzonden. Helaas wel een week geduurd voordat deze bezorgd werd.
    Helaas wordt GLS gebruikt om het pakketje te versturen. Deze kwam met behoorlijk wat deuken binnen. Eerst zou hij in de middag bezorgd worden. Wij waren niet thuis, had aangegeven dat hij voor de deur gezet mocht worden. Is niet gedaan. Deze is de volgende dag bij een buurvrouw geleverd. (Zou in de avond tussen 9 en 11 bezorgd worden)

Kortom, goed product, snel verzonden. Maar slechte levering.

• Tamara
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

Het assortiment is groot en

• Gea Derks

• monique

keurige levering.

• Hilly van den Oort
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

Snelle levering, de Earl Grey Blue Star thee is een heerlijke thee.

• Kelly Robles
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

Altijd top en hele lieve mensen die de boel runnen! Top!

• Wil Barning
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

Snelle levering thee ziet er goed uit geen muffe thee

• Desiree
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

Pakket niet geleverd , niet meteen aanbieden geld terug te storten.Ben een jaar klant geweest.Vanaf nu niet meer.Slechte service.

Antwoord van losse-t.nl

Beste mevrouw Vervoort,

Wat jammer om uw review te lezen en dat uw ervaring zo is verlopen. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

We begrijpen heel goed hoe vervelend het voor u is geweest om zo lang op uw bestelling te moeten wachten, zeker gezien uw situatie. Dat nemen wij serieus.

Vanaf het moment dat de vertraging zichtbaar werd, hebben wij meerdere keren contact opgenomen met GLS om uw zending zo snel mogelijk alsnog bij u te krijgen. De vertraging ontstond door drukte op het depot dat uw pakket zou uitleveren. Omdat het pakket nog actief in het netwerk van de vervoerder zat, hebben wij in eerste instantie ingezet op levering, aangezien dit doorgaans de snelste oplossing is.

Normaal gesproken sturen wij bij een vermissing direct een nieuw pakket toe. In dit geval was dat echter geen snellere oplossing geweest, omdat ook een nieuwe zending via hetzelfde depot zou verlopen en daardoor waarschijnlijk dezelfde vertraging zou oplopen.

U gaf aan ons tot en met 5 mei de tijd te geven om de levering af te wachten. Op basis daarvan hebben wij dit traject voortgezet en u ook per e-mail bevestigd dat wij het pakket tot die datum zouden blijven volgen en, indien nodig, daarna zouden overgaan tot crediteren.

Naar aanleiding van uw daaropvolgende bericht, nog op dezelfde dag, waarin u aangaf toch uw geld terug te willen ontvangen, hebben wij direct aangegeven dat wij dit uiteraard voor u in orde konden maken wanneer u niet langer wilde wachten.

Uw laatste bericht en review hebben ons vrijdag na sluitingstijd bereikt. Omdat het weekend is, nemen wij maandag opnieuw contact op met GLS om de status van de zending definitief vast te stellen, zodat wij dit correct voor u kunnen afronden.

Onze excuses voor het ongemak en de ontstane frustratie. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Team Losse-T

• Dorota Swirad
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

Snelle verzending. Volledige professionaliteit.

• J. van der Valk

Snelle levering!

• Monique
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

Snel geleverd. Zag er keurig uit. Fijn dat je ook 50 gram kunt bestellen. Kun je meer smaken proberen.

• Tine

Lekkere

• Arjen
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

Prima thee, snel in huis.

• Iris
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

Snelle levering, goede kwaliteit. Altijd een proefzakje van iets erbij, heel leuk

• Pieter Wielinga
    Geverifieerde klant van losse-t.nl

Een aanmerking vereenvoudig de bestelsite.

Ik zoek me wezenloos om het enige wat ik drink echte zwarte thee zonder parfumeringen. Niet echt gemakkelijk.