Behang.nl
De 1 webwinkel(s) van Behang.nl samengevoegd worden beoordeling met een 9,3 door 382 klanten.
Sanne
Prachtig behang! Precies zoals op de foto. Klantenservice die telefonisch te bereiken is!
Hannah
Wij zijn ontzettend blij met ons prachtige Arte behang. Dankzij Behang.nl was de aankoop super makkelijk, razendsnel in huis en keurig verpakt. Echt topservice – aanrader!
Gerard
Aantrekkelijke website, geweldige keuze, supersnelle bezorging!
Roos
Snelle levering, mooi behang!
Kasper van Geleen
Order was goed verpakt en snel geleverd
Esther Vliet
Mooi behang!
D. Weststrate
De kleur van het behang komt niet overeen met de kleur opde site
Rianne Bos
Snelle levering, precies als werd aangegeven op de website. Handige rekenhulp voor het goede aantal rollen. Super snel geholpen nadat we erachter kwamen dat er in 1 rol een fout zat, erg fijn contact!!
Theo
Snelle levering en heeeeel !!!veel uitzoek
Wendy Van der Linden
Uitgebreide, mooie selectie behang, goede communicatie.
Een aanrader! -
Edith Van ruitenbeek
Mooi, snel geleverd en fijn materiaal om mee te werken volgens de schilder
Fabiënne van der Weg
Snelle levering, groot assortiment, kleuren van het behang komen overeen met de foto’s
Sanne Bulder
Goede service, snel verzonden en prachtig behang. Fijn dat je op de site een extra controle kan doen voor hoeveel behang je nodig hebt.
Herm Belgers
Top!!
Rosier Benoit
Prima behang op eerste gezicht, goede verpakking (nog niet op de muur), had 5 sterren kunnen krijgen als kortere levertijd zou zijn.
Anoniem
Mooie behang keuzes en netjes geleverd!
Bred De Graaf
Echt subliem
Geholpen door de klantenservice -
Floor
De bestelling werd veel later bezorgd dan in eerste instantie gemeld. Ik kreeg hiervan één mail maar moest daarna een paar keer zelf mailen om informatie te krijgen wanneer ik mijn behang zou ontvangen. Niet echt fijn als ze de beloofde bezorgdatum niet nakomen
Arie Bregman
Perfecte afhandeling! snelle levering
J Sangen
Ik zou hier niet bij bestellen!! Slechte service !! Geen communicatie betreffende de levertijd behang. Daarna het verkeerde behang ontvangen, gebeld hiervoor en zou een retourbon krijgen , een kortingsbon en m’n geld terug. Echter 6 dagen later nog niks ontvangen!!!