Muursticker4sale B.V.
De 5 webwinkel(s) van Muursticker4sale B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,3 door 7.674 klanten.
Ingrid Euverman Verhoef
Top echt super mooie prijzen en top kwaliteit
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor de 5 sterren, Ingrid!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen en kwaliteit. We hopen je snel weer te mogen helpen! -
Leon
GOEDE LEVERING EN SERVICE
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Fijn dat je tevreden bent met onze levering en service. Graag tot een volgende keer!
Dylan Boers
Product is gekreukt aangekomen met serieuze vouwen erin. Je zou dit beter verwachten van een raamfolie-onderneming. Vervolgens geprobeerd hem alsnog aan te brengen, met half resultaat. Muursticker4sale is volgens niet bereid om hun fout toe te geven en je kan tegen betaling gebruik maken van de montage-garantie. Heel erg raar allemaal, mijn advies om hier niet te kopen!
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je bericht en onze excuses dat er iets is misgegaan.
We willen dit graag samen met je oplossen, maar zonder jouw reactie wordt dat lastig voor ons. Wij staan altijd voor de beste service en horen daarom graag van je! -
Axel Wenzel
Schnelle Lieferung
Kim
Ik vond me woonkamer een beetje saai nog. Ik wou een schilderij plaatsen, maar je hebt altijd van die standaard teksten. Tot ik hier kwam en vond zulke leuke en ook een poster die ik kon personaliseren… ik heb besteld, snel geleverd en ik kan zeggen ja! Kijk nu gehele tijd naar me muur! wat moooiiii!!
René Stammes
Door een miscommunicatie ontving ik eerst de verkeerde sticker maar Bas de directeur van de onderneming heeft gelijk prima actie ondernomen en alles naar volle tevredenheid hersteld. Prima opgelost.
Vincent Ramzan
Geweldige service, had nog een vriendelijke dame aan de tel. Gesproken omtrent de levering. Alles was gewoon
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je mooie woorden, Vincent. We zijn blij dat je tevreden bent met de service.
Bjorn
Goede service, vriendelijke en snelle communicatie en een top product.
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je positieve feedback, Bjorn. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en het product.
Carla
snel en gemakkelijk te bestellen en de volgende dag al op de deurmat.
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je beoordeling, Carla. Fijn om te horen dat het bestelproces snel en makkelijk was!
ingrid kalter
Hele mooie raamsticker
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je beoordeling, Ingrid. Fijn om te horen dat je blij bent met de raamsticker!
Pim G.
Duidelijke website met goede instructiefilmpjes en supersnel geleverd. Uitstekende kwaliteit raamsticker.
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je beoordeling, Pim. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de website, de instructiefilmpjes en de kwaliteit van de raamsticker!
Fleur De boer
Helemaal top
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je beoordeling, Fleur! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Miranda Luijsterburg
Doordat er folie aan de buitenzijde vd sticker zit kon ik niet duidelijk zien wat de bovenkant van het plaatje op de ronde sticker was. Jammer.
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor uw feedback! We nemen dit mee om onze producten te verbeteren. 😊
Willem van der Krogt
Helemaal goed
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je reactie, Willem! We zijn blij dat je tevreden bent.
Diana de Groot
Keurig op tijd, makkelijk op site wat je voor ogen heb te maken. Resultaat prima.
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je beoordeling, Diana! Fijn om te horen dat alles naar wens is.
Hans Kneijber
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je beoordeling, Hans. Fijn om te horen dat de levering snel was!
D
Wij zijn er heel blij mee
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie er zo blij mee zijn.
Paulina Rodrigues
Ik geef het 4 sterren vanwege het gebrek aan communicatie. Ik heb geen e-mail ontvangen met verzendinformatie voor mijn bestelling, dus ik wist niet wanneer deze zou worden afgeleverd.
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je feedback, Paulina. We waarderen je beoordeling en nemen je opmerking over de communicatie serieus. We zullen dit verbeteren om onze service te optimaliseren.
K J vanTuijn
Nette prijzen Snelle levering
Handig digitaal te bestellenAntwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor de 5 sterren! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen, snelle levering en het gemak van digitaal bestellen.
Riyenne
Prachtige muursticker, heel makkelijk aan te brengen.
Muursticker is mooi verpakt, en snel bezorgd.
Antwoord van Muursticker4sale B.V.
Bedankt voor de 5 sterren, Riyenne! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de muursticker, de verpakking en de snelle levering.