Muursticker4sale B.V.
De 3 webwinkel(s) van Muursticker4sale B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,3 door 8.479 klanten.
T van den Brink
Mooi folie, makkelijk te plakken en een super snelle levering.
Hilary Williams
Ik heb niks ontvangen ook niet mijn buren. Maar in de email staat is ontvangen.
Clazina
Mooie sticker. Ondanks feestdag toch op tijd bezorgd. Gebruiksaanwijzing was ook heel handig.
Wybe smit
Super mooie adressticker voor op de deur
Martin op Marken
Product: Statische Spiegelfolie - Op maat gesneden. -> Dit is helemaal top. Wij wonen rechtstreeks aan het toeristisch druk bezochte Kerkplein op eiland Marken. Toeristen stonden gewoon met hun neuzen tegen de monumentale ruitjes aan de voorzijde van onze woning, hondsbrutaal en veel privacy overlast dus. En nu? NIETS meer van te merken. Ze staan hooguit zichzelf Kardisian style te bewonderen op afstand in deze spiegelende ruiten overdag. En wij kunnen weer van nodige privacy verzekerd in onze woonkamer genieten. Mét uitzicht naar buiten :-)
Elly V d Vijver
Goede uitleg. En we zijn er helemaal
Happy mee. -
Selvaneswary Selvanesan
Good price, and the product quality was very good🧡
Anoniem
Communicatie is goed geregeld. Je wordt netjes en op tijd via mail op de hoogte gehouden van de levertijd. Dat geeft duidelijkheid en een prettig gevoel tijdens het wachten op je bestelling.
W Artz
Mooi uitgevoerd, snelle levering, makkelijk te plaatsen👌🏽
Ingrid
Goede service en goed materiaal
Sydney Van meerte janse
Goede service, snel geleverd. Top!
cees Klaassen
Goede communicatie, uitstekend product geleverd, erg tevreden
Zuzanna Grzeskowiak
Het product had een defect. Na het versturen van foto's werd de klacht snel en efficiënt afgehandeld. Ik ontving de sticker vervolgens zonder problemen en in perfecte staat. Ik beveel dit betrouwbare bedrijf van harte aan!
Susan Schaap
Dnell
Esther Groentjes
van der Veen
Makkelijke site, goede prijs, snelle verzending. Enig puntje: ik zou het in een harde ronde koker verzenden ipv doos om vervelende kreukels in de folie te voorkomen
Henri Kruijzen
Zeer fijne service
Carla
Mooi produkt, van goede kwaliteit en snel geleverd.
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je mooie review Carla, blij om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering.
Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer.
Liefs, Neomie van Muursticker4Sale -
Paul
Snelle toezending, goede service
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je mooie review Paul, blij om te lezen dat je tevreden bent over de snelle toezending en onze service.
Veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer.
Liefs, Neomie van Muursticker4Sale -
Francoise
Goede prijs - kwaliteit verhouding, snelle levering
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Bedankt voor je mooie review Francoise, blij om te lezen dat je tevreden bent over de prijs kwaliteit verhouding en de snelle levering.
Veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer.
Liefs, Neomie van Muursticker4Sale