Muursticker4sale B.V.
De 5 webwinkel(s) van Muursticker4sale B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,2 door 8.890 klanten.
sorcha quirijnen
Bizar goede kwaliteit, had besteld en het was de volgende dag binnen, ik stond er versteld van!
Anoniem
Snelle service
Henriëtte Hovestad
Prachtig doek voor Sara, en supersnelle levering,top!
Rene ter Heurne
Prima spandoek
Margriet
Goede prijs, mooi product en snelle levering.
Er ging iets mis, maar supersnel opgelost. Topservice! -
Jos
Geboorte spandoek welkom in de buurt
Peter Vissers
Geweldige service
leron Walhout
Sticker werd beschadigd geleverd ik stuur een mailtje en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd heel erg netjes! Top klantenservice
Laura Kamps
Snelle levering, en ziet er goed uit!
Gina Marien
Snelle levering, goede klantenservice
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review 😊
We zijn blij dat je tevreden bent over de snelle levering en onze klantenservice. Daar doen we het voor.
Ab Schniedewind
Goede service en mooi product. Gebruiksaanwijzing misschien iets verduidelijken
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je fijne review en je eerlijke feedback 😊
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en het product. Je tip over de gebruiksaanwijzing nemen we zeker mee om deze nog duidelijker te maken.
Vief Ermerz
Hele goede service al vaker besteld
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je fijne review Vief 😊
Blij om te lezen dat je onze service zo waardeert en al vaker bij ons hebt besteld. Dat vertrouwen betekent heel veel voor ons.
Peet
Prima product en een goede service
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je mooie review 😊
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het product en onze service. Daar worden we blij van.
Mario
Goede prijs, snel en top geregeld
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je review Mario 😊
Blij om te lezen dat je de prijs, snelheid en afhandeling als positief hebt ervaren. Fijn dat alles naar wens is verlopen en bedankt voor het vertrouwen.
Sonja
Wel wat prijzig. Maar tevreden, moest gebruik maken van de geboden garantie. De 2e sticker werd probleemloos geleverd met mooi resultaat
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je eerlijke review 😊
Blij om te lezen dat je ondanks de prijs tevreden bent en dat we je via de garantie goed hebben kunnen helpen. Fijn dat de tweede sticker probleemloos is geleverd en het resultaat mooi is geworden.
Ellen Heuveling
Helemaal volgens afspraak
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je review 😊
Blij om te lezen dat alles helemaal volgens afspraak is verlopen. Daar doen we het voor.
Sheree Doorson
Snelle levering. De plaatjes komen er prachtig uit.
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je mooie review Sheree 😊
Blij om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat de plaatjes er prachtig uitkomen. Fijn dat alles naar wens is.
Hans Van den Bos
Perfect geregeld met een leuk kaartje erbij, zo hoort het😉
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je leuke review Hans 😊
Blij om te lezen dat alles perfect geregeld was en dat het kaartje werd gewaardeerd. Zo lezen we het graag 😉
Antoon Fens
Geweldig heel bij mee
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je review Antoon 😊
Blij om te lezen dat je er heel blij mee bent. Fijn dat alles naar wens is en dank je wel voor het delen.
Mirjam Krijnen
Snel, netjes en goede service
Antwoord van Muursticker4sale B.V.Dank je wel voor je fijne review Mirjam 😊
Blij om te lezen dat je de levering als snel en netjes hebt ervaren en tevreden bent over onze service.
Liefs, Neomie van Muursticker4Sale