Heideplantje
De 2 webwinkel(s) van Heideplantje samengevoegd worden beoordeling met een 9,3 door 191 klanten.
Willibrordus Nieuwendijk
Ja hoe de webwinkel kan verbeteren daar heb ik geen verstand van.
Maar de bestelling is goed aan gekomen een grote doos met potjes honing.
Deze doe ik op de pannekoeken. -
Aleksandra Neclaw
Snelle levering!
Weinig plantjes beschikbaar in totaal, waardoor langere wachttijd erop (vanaf de zomer wanneer ik niet meer kon bestellen).
Plantjes zijn klein. -
Anoniem
Honing gekocht. Heidemelange. Enorm smakelijk. Was erdoor verrast.
Afhaler
Enorm lekkere honing!
Marieke Van der Gun
Snelle levering en goed verpakt.
Antje hulst
ik kon een duidelijke keus maken en de bezorging is snel
Gi Nieuwenhuizen
Mijn product wat ik kreeg leek in verste verte niet op de foto op de site, zou dit ook nooit gekocht hebben als het in verkoop punt stond. het enige wat goed was, de verpakking. Zou er ook nooit meer iets kopen.
Antwoord van Heideplantje.nlWe leveren het gehele jaar heideplanten. Deze zijn op het moment van aankopen niet altijd in bloei. Bij elk product staan meerdere foto's, hier kun je de verschillende groei- en bloeistadia van de planten zien.
In dit geval is wat er is geleverd gelijk aan de laatste foto in de serie: heideplanten volledig in knop, nog voor de bloei is gestart. Winterheide gaat bloeien zodra het kouder wordt, dat kan wat invloed hebben op het moment dat de bloei begint. We hopen dan ook dat je alsnog veel van de planten zult genieten.
Elly Boudrie
Voor het eerst besteld bij Heideplantje.nl Ik ben zeer tevreden over de bestelling en verzending. De plantjes waren super en met aandacht ingepakt net een leuk kaartje met een bedankje. Perfect. Daarbij ook een snelle verzending. Ga zobiezo nog een keer bestellen. Top..
Geen naam
Ik werd goed op de hoogte gehouden en er werd naar mijn wensen geluisterd en mee gedacht.
Anneke Dulfer
Bestelling incorrect. Reactie: medewerker afwezig en verder niks!
Antwoord van Lavendelplantje.nlOnze excuses dat het nasturen van de kerstdecoratie langer op zich liet wachten. Het waren helaas onvoorziene omstandigheden. We nemen contact met je op om dit alsnog op te lossen.
Dyjan
Super leuke kerstboompjes besteld er wordt aandacht aan bestellingen gegeven
Romke Kroondijk
Correcte en snelle levering van de bestelling
Riekie Postma
Zo goed geholpen heefd alles op kleur voor mij uit gezocht . Vriendelijke mensen.
Suzan van der Ent
Levertijd was snel en m'n bestelling precies naar verwachting, een tevreden klant dus!
Klant
Mooie winterbloeiers en de herfstbloeiers staan zelfs nog volop in bloei:)
Martijn Schot
Snel geleverd, zeer goed verpakt en mooie kwaliteit heideplantjes!
Prachtig ! Heel blij mee, ik ga zeker weer hier bestellen. -
Jantine Vos
Zo snel en zo lekker!
Lilia Avdeeva
Absolutely gorgeous service! I took my package on a place. Everything was packed as a masterpiece! Susanne has extremely warm eyes - it double pleasant to receive my package from such person!
Lenie van loon
snelle levering mooie stevige heideplantjes
Syl
Prachtige gezonde plantjes, voor de bijen in het voorjaar, snel geleverd.