Drogisterijplus
De 1 webwinkel(s) van Drogisterijplus samengevoegd worden beoordeling met een 8,5 door 6.052 klanten.
Marwan Youssef
Very very bad , I haven't received anything, I also checked the order in PostNL and I noticed that my address is wrong. While I write it the right way in my order
Antwoord van DrogisterijplusThank you for your message. I will be happy to assist you via email. Thank you!
Nancy Heymans
Zeer goede klantenservice, snel en goed verpakt geleverd...
Top!Antwoord van DrogisterijplusBeste Nancy,
Bedankt voor uw beoordeling!
Ella Gashurwe
Nog niks binnen de bezorger is al 2 dagen onderweg?
Antwoord van DrogisterijplusBedankt voor uw bericht. Ik zal u graag verder helpen via e-mail. Dank u wel!
Niamatullah Rahimi
Mooi prijzen en snel bezorgd
Antwoord van DrogisterijplusBeste Niamatullah,
Bedankt voor uw beoordeling! Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier ermee en een fijne dag verder! -
Wendy
Snelle
Antwoord van DrogisterijplusBeste Voica,
Nora
Fast delivery
Antwoord van DrogisterijplusThank you for your review! We are pleased to hear that you are satisfied. We wish you lots of enjoyment and a great day ahead!
Chad Davies
Came in good time, good product!
Ronald Verheijen
Snel opgestuurd en goed reseltaat
Antwoord van DrogisterijplusNeste Ronald,
Michèle Boogaard
Doos van het product waa beschadugd. Product zelf gelukkig niet maar slechte kwaliteit voor de betaalde prijs
Ludwig Van
Goed
Antwoord van DrogisterijplusBeste Ludwig,
Princess Hanna Rioflorido
Mooie prijzen en goed service
Antwoord van DrogisterijplusBedankt voor uw beoordeling! Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier ermee en een fijne dag verder!
Inga Anghel
Good product
Antwoord van DrogisterijplusThank you for your review! We wish you lots of enjoyment with your purchase and a wonderful day.
Jacob Bus
Veel voor weinig
Antwoord van DrogisterijplusBeste Jacob,
Dank u voor uw beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een fijne dag. -
Arie Doornink
Snelle levering alles was op tijd zo als afgesproken
Antwoord van DrogisterijplusBeste Arie,
Erik van de Sande
Snelle levering, was snel thuis en juiste product, product ook goed, werkte meteen
Antwoord van DrogisterijplusBeste Erik,
Ans Aben
Goede service, artikel erg goed ingepakt en netjes afgeleverd.
Antwoord van DrogisterijplusBeste Ans,
M.A. van Dam
Goede service, snelle levering, zorgvuldig verpakt
Antwoord van DrogisterijplusBeste Dam,
Hilda Van der Velde