Art-of-stones
De 12 webwinkel(s) van Art-of-stones samengevoegd worden beoordeling met een 9,9 door 34 klanten.
Taal
Evelien
Prachtige edelstenen en topservice!
Ik ben superblij met mijn bestelling! De edelstenen zijn van topkwaliteit en met zorg uitgekozen. De website is overzichtelijk, met duidelijke info en mooie foto’s. De levering was snel en zorgvuldig verpakt. Je voelt de passie voor edelstenen in alles terug, van de beschrijvingen tot de service. Een echte aanrader voor liefhebbers van kristallen en spiritualiteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen! 💎✨ -
Joey
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij deze site. De kwaliteit van de stenen is top; ze zien er prachtig uit en voelen authentiek aan. Daarnaast werd mijn bestelling snel en zorgvuldig verpakt geleverd, wat ik erg waardeer. Ook de klantenservice is vriendelijk en reageert snel op vragen. Ik zal hier zeker vaker bestellen en raad deze site absoluut aan!
Roy
Geweldige service !
Marrie
Goede snelle levering
Rik
Top producten
Severa
Top webshop, snelle levering. En zelfs nog een kadotje bij mijn order!
A
Nice products, fast Delivery!!!!
Wil
Geweldige service, product was niet meer op voorraad maar kreeg gelijk een beter en duurder artikel ter compensatie!!!! Nogmaals thanks hiervoor!!!
Nico
Uniek aanbod, goed verpakt en snel in huis
Maarten
Snelle levering, dag later thuis bezorgd
Loes
Duidelijke site, goede service
Liesbeth
Snel gelevert
Donny
snel goed verpakt geleverd
Loes
Gerard van bennekom
Super snelle levering, zeer tevreden
ger
goede service