SentraGuard Beveiliging B.V. icon

SentraGuard Beveiliging B.V.

De 2 webwinkel(s) van SentraGuard Beveiliging B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 8,7 door 82 klanten.

8,7

• Reviews discounters
    Review voor SentraGuard Nederland

Reviews discounters WhatsApp +8801303619674

• Dat kan veel beter
    Geverifieerde klant van SentraGuard Nederland

Niet telefonisch bereikbaar. Geen antwoord op emails

• Hans
    Geverifieerde klant van SentraGuard Nederland

Sneller dan beloofd. Goede aflever-info. Op mail werd (nog) niet geantwoord.

Antwoord van SentraGuard Nederland

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering sneller was dan beloofd en dat de afleverinformatie duidelijk was. Onze excuses dat er (nog) niet op uw mail is gereageerd. We doen ons best om alle berichten zo snel mogelijk te beantwoorden en pakken dit zo spoedig mogelijk op. Bedankt voor uw geduld! 👍

• Mike
    Review voor SentraGuard Nederland

Snel geleverd, goede service

Antwoord van SentraGuard Nederland

Bedankt voor uw positieve review! 🙌

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze service. Daar doen we het bij SentraGuard Nederland voor.

Dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! 🚀

• Mat
    Geverifieerde klant van SentraGuard Nederland

Snel en betrouwbaar geleverd. Goed verpakt.

Antwoord van SentraGuard Nederland

Hartelijk dank voor uw review! 🙌

Fijn om te horen dat uw bestelling snel en betrouwbaar is geleverd en dat alles goed verpakt bij u is aangekomen. Daar besteden we bij SentraGuard Nederland veel aandacht aan.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! 🚀

• Janbunte

Goed en snel geleverd

Antwoord van SentraGuard Nederland

Bedankt voor je positieve review! 🙌

Fijn om te horen dat alles goed en snel is geleverd. Daar streven we iedere dag naar bij SentraGuard Nederland.

Dank voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling.

• Daan
    Geverifieerde klant van SentraGuard Nederland

Volgende dag in huis, bij vragen, snel iemand aan de lijn met goeie support.

Antwoord van SentraGuard Nederland

Wat fijn om te horen, dank voor deze mooie review!

Geweldig dat je bestelling de volgende dag al in huis was en dat je onze support als snel en behulpzaam hebt ervaren. Daar doen we het bij SentraGuard Nederland voor: snelle levering en directe, duidelijke hulp wanneer je ons nodig hebt.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!