Natuurvoordeel.nl icon

Natuurvoordeel.nl

De 1 webwinkel(s) van Natuurvoordeel.nl samengevoegd worden beoordeling met een 9,4 door 2.696 klanten.

9,4
Filter 2519 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2501 met beschrijving

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt.

• Snelle levering, goed produkt.
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

100% gembersap en snel geleverd.

• myriam jacobs
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

hele goede producten en snelle levering

• Nina Yurchenko
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Everything was easy, convenient, and fast for customers: choice of necessary items, ordering, and delivery

• Chantal
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Goede keuze natuurproducten en voordelig. Mooie visie van het bedrijf. Heerlijk en kwaliteitsvol gember- en kurkumasap!
    Met een punten spaarsysteem voor extra korting. Top. Wij blijven klant!

• Rik Sanstra

Het is te kort om nog een beoordeling te geven kom over 3 weken maar terug

Hoi Rik,
    Kun je ons uitleggen waarom je ons een bedroevend slechte beoordeling geeft omdat je van mening bent dat je ons pas over 3 weken kunt beoordelen? Is het dan niet handiger om helemaal geen beoordeling te geven? Had je sowieso tijd kunnen besparen.

We kunnen ons voorstellen dat je de bestelde producten nu nog niet kunt beoordelen. Dat is ook helemaal niet wat we vroegen. De uitnodiging is bedoeld voor een beoordeling van ons bedrijf en hoe je het bestellen / ontvangen van je bestelling hebt ervaren.
    We vragen onze klanten naar hun ervaring omdat we ons dagelijks met veel plezier inzetten om iedereen een zo goed mogelijke ervaring te bieden en de mooiste producten tegen de beste prijs aan te bieden. Gegronde en constructieve beoordelingen kunnen ons hierin helpen.

Team Natuurvoordeel.nl

• Coralie
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Prima product, snelle en keurige levering 👍

Beste Coralie,

Dank voor je beoordeling.
    Wel jammer dat je deze beoordeling hebt gegeven op een verkeerde aanname. Wij versturen namelijk geen "plasticbollen" De schuimpjes waarmee we onze verpakkingen opvullen om de inhoud en de doos te beschermen tijdens het vervoer zijn gemaakt van aardappelzetmeel en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Je mag deze gewoon in de groene bak deponeren.
    Peuterspeelzalen en basisscholen zijn gek op deze schuimpjes omdat je er leuk mee kunt knutselen. Door een schuimpje een heel klein beetje vochtig te maken kun je ze aan elkaar plakken en zo van alles mee maken.

Dit staat overigens ook op het foldertje wat we met elke bestelling meesturen.......

Team Natuurvoordeel.nl

• JA
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Snelle levering, prima limonade. Ik bestel hier vaker!

• Rina Schouten

Heerlijke searoop, snel geleverd

• Winnie Van der weijden
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Snel bezorgd en duidelijk met gebruiksaanwijzing erbij bij de producten.

• Neringa Kavaliauskaite
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Alles vlot verlopen, snel geleverd en ook nog een kleinigheid erbij gekregen!

• portugaels Marie-jeanne
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Geweldige producten en een hele snelle correcte levering.

• klant
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Zeer snelle levering. Super verpakt.

• Patrick Pleunes
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Snelle en correcte levering , top!

• Christel Vanderheyden
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Goede service, snelle levering.

• Heleen Haringman
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Goede service en snelle levering.

• Hans Hüber
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Mooie producten en snelle levering!

• Janneke
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Snelle levering in milieu bewuste
    verpakking!

• Martijn
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Snelle levering, goede prijs. Goed verpakt met biologisch afbreekbare schuimpjes. Top!

Beste Martijn,
    Dank voor je beoordeling.

Op één puntje moeten we je toch even corrigeren; wij gebruiken GEEN plastic in onze verpakkingen anders dan het tape waarmee we de dozen sluiten.
    We vullen al onze dozen op met biologisch afbreekbare schuimpjes. Deze schuimpjes zijn gemaakt van aardappelzetmeel en kunnen zo de groene bak in. Dat kun je ook lezen op het informatie foldertje wat we bij de zending meesturen.
    Een volle vuilniszak schuimpjes is misschien een beetje veel.... (of je gebruikt hele kleine vuilniszakken ;-) ) zoveel stoppen we er echt niet in. Maar om 18 glazen flessen veilig en goed bij de klant aan te laten komen moeten we wel kiezen voor een deugdelijke opvulling van de dozen.

Hopelijk is het nu wat duidelijker voor je wat er, naast je bestelde producten, verder nog in onze dozen zit.

Team Natuurvoordeel

• Jaap
    Geverifieerde klant van Natuurvoordeel

Ruim assortiment. Bestellen afrekenen en bezorgen gaat razendsnel

Hoi Jaap,
    Je geeft aan nog te wachten op een antwoord. Kun je aangeven wat de vraag is? Wij hebben geen bericht o.i.d. van je ontvangen voor zover ik dat terug kan zoeken.

Team Natuurvoordeel