Cheapass Zonnebrillen
De 3 webwinkel(s) van Cheapass Zonnebrillen samengevoegd worden beoordeling met een 9,0 door 8.428 klanten.
Katrijn
Snelle levering, heerlijke prijsjes en echt goede kwaliteit!
Gerdi Donkelaar
Mooie zonnebril
Dwergje
Webwinkel is goed en vaak uit voorraad maar leveren is een probleem. Het pakketje komt na 4 dagen pas in de brievenbus door postnl.
Rick van Dalen
Snelle levering, goede kwaliteit en uitstekende service! Top bedrijf!
Korneel Olivier
Deze zonnebrillen zijn nog beter dan de Nimbus 2000
Sanne de Meij
Veel keuze, mooie prijzen, snelle levering en kwamen zakjes bij de zonnebrillen geleverd. Goeie kwaliteit. Ben er erg blij mee.
P Schouten
Besteld, geleverd binnen 24 uur en meer dan tevreden met mn 'shotgun'
John de Jong
Super mooie trendy brillen. Perfecte kwaliteit voor het geld dat je betaald.
Supersnelle levering. -
Tiziana Ferri
tutto perfetto
Thomas Schlegel
Super Service, perfect Ordersystem.
outonEmblematico
Beautifull, conmfortable and budget sunglass, fast delivery, everything came pefectly packed. definitly will be doing some more business soon. loved it.
Ángela López González
Very good
Eric Beunk
Volgens verwachting!
Luuk Spreuwenberg
Prima service en product zoals getoond/omschreven op website.
Diana van Ginkel
Supersnelle levering en leuk dat je de (meeste) brillen virtueel kunt passen.
Līva Lazdiņa
Thank you for the excellent and quick service! The sunglasses are perfect and came at a great price. I truly appreciate it and hope to do business with you again.
Wouter
mooie zonnebril, ik had de my boss your boss of iets zwart met bruin, valt mooi,
Elsje
Snelle nette levering, en zo blij met mijn bril! Krijg veel complimenten
Ricardo Heuvel
De klantenservice is onbeschoft bij het aangeven van antwoorden qua vragen omtrent mijn bestelling. Jullie zullen er niet armer van worden, maar mij zijn jullie kwijt
Antwoord van Cheapass ZonnebrillenBeste Ricardo,
Jammer dat je het zo ervaren hebt. We vonden het telefoongesprek ook absoluut niet prettig. Het pakketje stond op afgeleverd, maar je had niets ontvangen. We hadden uitgelegd dat het kan zijn dat het later alsnog bezorgd kan worden en zo niet dat we met een oplossing zouden komen. We blijven afhankelijk van de koeriersbedrijven zoals PostNL en DHL. Hopelijk heb je toch nog je bril ontvangen en zo niet dan kan je je altijd melden bij ons. Hopelijk dan op een manier waarbij beide partijen oplossingsgericht te werk gaan. -
J.F. de Swart
Ik was echt blij verrast! Cheap-ass doet ze geen recht ;). Alledrie heel leuk. Ik lag dubbel hier toen ik hier het bijgeleverde cadeautje opende :D Dank!