ROCA online B.V.
De 10 webwinkel(s) van ROCA online B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,2 door 7.000 klanten.
Rob K
Perfect uitgevoerd, precies zoals besteld.
Werd 4 weken na bestelling geleverd.
Alleen jammer dat de vervoerder het pakket niet eens in de lift zet, laat staan netjes aan de voordeur aflevert, zoals PostNL gewoon standaard doet. -
Patricia
Prachtige tafelbladen, helemaal afgewerkt en zo te plaatsen! Mooi verpakt en binnen de verwachtte termijn geleverd.
Robert Jan Corporaal
Prima dor
Dilan
Het product werd zonder verpakking in de plantenbak achtergelaten. Bij eventuele schade zien zij dat als eigen risico, ondanks de slechte levering. Nadat ik hier een melding van had gemaakt, kreeg ik geen reactie meer. Slechte klantenservice.
Rene Smeenk
Netjes aan de maat gezaagd en snelle levering
Ingrid van Bodegom
Heel blij met mijn nieuwe tafelpoot en de levering verliep prima.
Marianne C
Mooeie product ! Goede communicatie met de klantenservice. En perfect levering.
Bedankt EikenVakman ! -
Martine Therese LANGLOIS
article conforme à la description peut elle se fixer sur un mur en placo
Ewald Paulus
Mooi product, ziet er goed uit.
Moest alleen wel even nabellen waneer er precies geleverd werd. -
Dirk De Schepper
snelle levering & alles ok
Marjon Prangsma
Scherpe prijzen, fijne en duidelijke site om te bestellen. De vensterbanken zijn precies zoals verwacht!
Carl Van Ransbeeck
Bestelling werd mooi afgewerkt geleverd. Bijbestelling werd vriendelijk verwerkt en correct afgehandeld
Ton Cuijpers
Goede service en kwaliteit van het hout. De levertijd vond ik lang en de transportkosten veel te hoog.
Doga Emirdag
Snel!
Ch Kohnen
Levering door Transmission rampzalig. Is zgn. afgeleverd maar geen bericht waar.
Dus nog steeds geen idee waar de spullen zijn. -
gijs van den Bos
strak op maat. en keurig op tijd geleverd Top
Rob
Ik heb 7 drempels besteld in kwartscomposiet en de kwaliteit en uitvoering/maatvoering zijn perfect. Een weekje later geleverd dan wat in eerste instantie op de website was vermeld maar dat was snel vergeten.
Jacko Van Maurik
3 drempels besteld waarvan 2 met elkaar verlijmd, mooie drempels en snrl geleverd 2,5 week.
Ook goede communicatie via mail altijd snelle reactie.
Voor mij echt aanrader. -
S.Lardinois
Blauwstenen dorpels opmaat besteld. Perfect tot op de mm.
Marjolein
Goed geregeld en past perfect.