ROCA online B.V.
De 10 webwinkel(s) van ROCA online B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,2 door 8.010 klanten.
Nathalie Caignau
Het was niet heel snel geleverd maar wel tevreden van de kwaliteit en de prijs
Jan De Bruyne
Begin dit jaar 6 leuningen besteld en ondertussen alles geplaatst zonder enig probleem. Mooie moderne afwerking van onze verbouwing. Echt me en Alles perfect geleverd
frits raijmakers
Perfect geleverde ronde eiken tafels, heel te vrede mee.
Kris smeuninx
alles ok
Marnix Maenhout
Heel correct
goede service
mooie afwerking
alle schroeven, en materialen zijn meegeleverd.
Dany De Bruycker
Alles in orde
patrick beels
alles perfect verlopen
VvE Paviljoen in den Houte
Nette en juiste levering
Michiel Kruijff
Keurig netjes gesneden, verpakt en geleverd.
Mieke Harlaar
Product kwam binnen de gestelde leveringstijd aan maar was nog onbewerkt, terwijl ik een bepaalde kleur had besteld. Probleem is prima en coulant opgelost!!
Manon Teeuwe
Mooie tafels, netjes geleverd. Ook altijd netjes te woord gestaan via de mail.
M.E.
Ik bestelde wat proefstukjes. Netjes verstuurd en redelijk snel in huis, kon als brievenbuspost. Fijn want hoefde niet thuis te blijven er voor. Het is prettig om wat samples te zien alvorens definitief te bestellen. Komende dagen ga ik een order plaatsen. De samples hebben mij overtuigd.
Pedro
Zelf opgehaald vanuit Denbosch. Verzending was te duur. Verder was het product zoals vermeld.
Eric Rademaekers
Perfecte snelle levering van een aantal mooi op maat gezaagde aluminium profielen. Scheelt bijna de helft met een bouwmarkt van de meest kenbare namen. Binnen 3 dagen in huis. Toppers . Deze webwinkel heb ik in mijn favorieten opgeslagen. Dank jullie wel.
Richard Van Hulst
Goed product
Maarten
Mooie tafel. Super snelle levertijd
Frank Jonas
Degelijk product van mooie materialen. De gekozen kleur kwam niet overeen met de kleur op de website. Geen enkel begrip hiervoor van Eikenvakman, het was nou eenmaal zo... Hier hadden ze beter mee om kunnen gaan.
yuliya Okoli
Geweldige service ! Vriendelijk en terzake kundige mensen.
Filip
Net zoals beschreven op de site. Correctie levering, mooie afwerking.
Jeffrey de Vries
Prettige service en niet duur