Vitasel
De 1 webwinkel(s) van Vitasel samengevoegd worden beoordeling met een 9,3 door 439 klanten.
Tamara Schmidt
Ich habe den Artikel bezahlt aber nie erhalten
Antwoord van Vitasel-shopWir hatten von Ihnen noch keine Benachrichtigung über die noch nicht eingegangene Sendung vom 24.11.2023 erhalten. Das Paket wurde am 24.11.2023 per PostNL verschickt und am 25.11.2023 bei Hermes registriert, von da an ist nichts mehr bekannt. Ich werde mich morgen mit dem Spediteur in Verbindung setzen und Sie so schnell wie möglich informieren. Wir entschuldigen uns noch einmal für diese Lieferverzögerung.
______________________________________________________________
Wij hadden van u nog geen melding ontvangen over de nog niet ontvangen zending van 24-11-2023. Het pakket is 24-11-2023 verzonden via PostNL en aangemeld bij Hermes op 25-11-2023, vanaf dan niets bekend. Ik neem morgen 6-12-2023 contact op met de transporteur en laat het u zo snel mogelijk weten. Nogmaals onze excuses voor deze vertraging in de bezorging.
Anoniem
Niets mee mis, alleen het bestelde voldeed niet aan onze verwachting.
Roel Cuperi
Perfecte service en communicatie.
Martine Röell
Goede communicatie, correct op de hoogte gehouden over voortgang bestelling
Xavier Maenhoudt
Snelle levering, maar verkeerd artikel in pakket.
Wim Van Lierop
Johannes C. Blijdorp
Zeer snelle levering.Boven verwachting en wederom zeer tevreden
Elise
Heel blij met mijn producten en netjes en snel geleverd
Margreet Hogetoorn
Keurig bericht gekregen dat een levering nog elders besteld moest worden.
De bestelling was breekbaar en werd dubbel verpakt bezorgd.
Monique Peters
Normale prijs en goede service
Peter Van de Veire
great service, fast shipping
Ellen Bödecker
Superschnelle Lieferung
Pieter Bosscher
Op tijd geleverd/.Goede communicatie
Johan den Haan
Prima service onze bestelling was bij aankomst beschadigd. Nadat we een foto hadden verstuurd met de beschadiging kregen we in korte tijd een nieuw exemplaar opgestuurd.
Maarten van Capelleveen
Keurige levering conform communicatie.
J N
Snelle levering, erg klantvriendelijk
Hub. Hendrikx
Goede service en correcte afhandeling.👍👍👍
Fred Wagemaker
assortiment en prijs
margot boumans
fantastisch !
E Kentie
Snelle levering. duidelijke afspraak.