Uwantisell B.V.
De 2 webwinkel(s) van Uwantisell B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 8,8 door 32.481 klanten.
Cindy Leenders
Snelle service meestal de volgende dag al in huis. En de producten zijn van kwaliteit. Zeker een aanrader om hier te bestellen
Vm Van Putten
Snelle levering, prachtige product. En ik ga er vanuit dat de retourzending ook keurig verzorgd wordt.
Frank Dwarka Sing
Snelle levering en netjes verpakt.
Bernice Geurts
Snelle levering en overzichtelijke website om te bestellen.
SdK
Supersnelle verzending, goede uitleg wat de maatvoering betreft, fijne, duidelijke website en mooie prijzen
Nilofar Majed
Makkelijk en goedkoop
Bibi Heezius
Hele snelle verzending en bezorging ondanks de feestdagen. Maattabel 10/10. Zou hier zeker nogmaals bestellen
Robin
Snel verzonden en prima prijs-kwaliteit. Ik was er heel blij mee
Sheila Van Dam
Goede kwaliteit, snelle levering
Leontine
Ik kreeg veel complimenten over mijn two piece. Super leuk! Service ook goed!
Sharon Boekholt
Onduidelijke afbeelding en onduidelijk omschrijving van het shirt waardoor ik een veelste kort shirt voor kerst heb gekocht. Ook 1 vd weinige webshops waar je moet betalen voor retour tegenwoordig. Nou even uitzoeken hoe ik het retour kan sturen.
EW
Goede prijzen en leuke kleding. 5 dingen besteld waarvan 1 body teruggestuurd. Ging allemaal goed en snel geld terug. Ben zeer tevreden met de kleding.
Cora Stokman
Hele snelle levering en erg mooie kwaliteit! Precies zoals op de foto en de jurk zit als gegoten! Heel blij mee!
Caroline De graaff
Kleding super snel in huis.
Wel jammer dat de palette zo snel al los laten laat een spoor achter.
Verder top! -
Ellen
Snelle levering en mooi product (winterjas in dit geval)
Jeroen De heer
Top!!!
K B
Super snelle levering en de kleding was precies zoals op de foto’s! Helemaal blij
Reshma Bhageloe
Snelle service en leuke kerst jumpsuit
Moniek Veldhuizen
Super leuke webshop en leuke kleding. En goed kwaliteit en vriendelijke klantenservice.
Laura Quick
Super snelle levering en goede kwaliteit!!