Q24U icon

Q24U

De 7 webwinkel(s) van Q24U samengevoegd worden beoordeling met een 9,0 door 2.854 klanten.

9,0

Taal

• Hans van den Heerik
    Geverifieerde klant van Q24U

Helemaal geweldig, heeft een toetsenbord voor mn laptop gevonden, die nergens was te krijgen, helemaal tevreden dus.

• Gerrit
    Review voor Q24U

Snelle service. Snel beantwoorden van vragen
    Goed probleemoplossing
    Denkt met je mee
    Niet duur

• Bert Biggelaar

Snel geleverd

• Frank de Groot
    Geverifieerde klant van Q24U

Ik had een refurbished Lenovo desktop besteld. Prijs was gunstig. Het apparaat was zeer netjes en had weinig gebruikssporen. Extra geheugen was geplaatst zoals besteld. De desktop werkte perfect. Zeer aan te raden!

• Matthias W.
    Geverifieerde klant van Spiegelheizung4U.de

super schnelle Lieferung, tolles Produkt, Spiegel ist jetzt immer beschlagfrei! Gerne wieder... :-)

• Diag - 4 - cars
    Geverifieerde klant van Q24U

Mooie prijs en goede service

• Dennis
    Geverifieerde klant van OBD24U

Goede service, nam contact op nadat ik het adress verkeerd had.

• W Nettekoven

Goedkoop en snelle levering

• Rob Hoozemans
    Geverifieerde klant van Q24U

Op zoek naar de slecht verkrijgbare refurbished laptop/tablet kwam ik op de website van Q24U terecht. Vlot contact gelegd en zelf gekozen om op zaterdag naar Gorinchem te rijden. De eigenaar/beheer kwam met zijn dochtertje naar de winkel om me van dienst te zijn. Mooi toch!

• Tjeerd

Makkelijke bestelling, snelle levering

• AxelB
    Geverifieerde klant van Spiegelheizung4U.de

Schnelle Lieferung, gute Qualität

• Marcel
    Geverifieerde klant van Q24U

Misverstand over type processor in laptop. Keurig en snel geholpen. Uiteindelijk heb ik de laptop geretourneerd en kreeg het geld heel snel terug. Hier ga ik zeker nog een keer iets kopen.

• Andre

Goede service, reageert snel

• S Weterings
    Geverifieerde klant van Spiegelverwarming4U.nl

Wij zijn erg tevreden met het verwarmingselement. Vooraf contact gezocht waar ik direct antwoord op kreeg. Kortom mooi product

• Siegmund Paris
    Geverifieerde klant van Spiegelverwarming4U.nl

Beste Ware-Ware sehr gut verpackt-schnellster Versand(DHL)- sehr empfehlenswerter Verkäufer- D A N K E !!!!

• Harry
    Geverifieerde klant van OBD24U

Goede service, snelle levering en het juiste product. Top!

• Harry Snyders
    Geverifieerde klant van OBD24U

Link in de beschrijving bij de Obd2 stekker was niet meer up to date. Na een email naar de leverancier kreeg ik een nieuwe link, en voilà, het werkt op mn laptop, en kan ik mn Triumph tunen!

Antwoord van OBD24U

Beste, weet u wel zeker dat u de juiste software download? de software is hier uitgebreid gescand en hier is niks raars bij gevonden. Ook wordt de software al jaren gebruikt, en er zijn nog ooit meldingen van virussen gedaan. Ik raar u aan om contact met onze klantenservice op te nemen.

• Henk Van Uden
    Geverifieerde klant van Q24U

Ben er blij mee. nog de beste wensen voor het nieuwe jaar

• Hristo Bukov

Fast delivery.

• Harry Bruggink
    Geverifieerde klant van Spiegelverwarming4U.nl

Prijs goed, snelle levering, goed verpakt, bedankt!