YLM Group
De 1 webwinkel(s) van YLM Group samengevoegd worden beoordeling met een 9,5 door 15.638 klanten.
MiesvKT
Snelle verzending, met zorg verpakt en leuke betaalbare producten.
Iris
3 weken later hebt ik nogsteeds niks binnen en hebt ik netjes gemaild, waar ik geen reactie op krijg.
Antwoord van Your Little Miss | Hair AccessoriesHi Iris, wat vervelend. We beantwoorden binnen 1-2 dagen alle emails. Ik ga het even uitzoeken en oplossen. Ik neem dan even contact op. Liefs Emma, Your Little Miss
Rosalie
Netjes verpakt en mooie speldjes
Amina
Snelle levering, snel contact met klantendienst wegens vergissing (1 fout speldje), vlotte en goede afhandeling
Maria Gentile
Ottimi prodotti, ottimo rapporto qualità prezzo
Emma
Levering ging langzaam maar dat lag aan post.nl de knipjes waren leuk ingepakt en zoals verwacht! Bedankt
Anne-Marie van Wijk
Snelle nette levering! Zeer tevreden!!
Flora Marmuse
Beau et rapidement livré
Juultje Eversdijk
Leuke producten voor een nette prijs.
Yvette
Bon produit
Lien
Mijn bestelling was na 2 weken nog steeds niet toegekomen. Ik werd echter super snel geholpen en heb onmiddellijk een nieuw pakje opgestuurd gekregen. Heel fijn!
Jacqueline
Mijn kleindochter is grote fan van de haarspelden met bloemen en gouden glitters en sterren, zeer leuk om de feestdagen mooi in te zetten .
Steeds een correcte en snelle levering aan betaalbare prijzen !
inmaculada González castillo
Muy buen producto
Zsaklin Kohlschütter
sehr schöne Haarspangen
Aukje
Heel snel geleverd en met zorg verpakt.
Geraldine Lanteri
Livraison rapide et articles de qualite.
Tres satisfaite -
Gerjanne Pieterse
Leuke collectie, moeilijk kiezen.... Alles is zo schattig! Snelle levering. Ons kleine meisje staat te stralen voor de spiegel, met mooie strikjes in d'r haren.
Olga Grundt
Super süßen Klammern und Spangen für Baby, dankeschön!
M Memic
Verkeerde haarspeldjes gekregen, mocht ze houden en kreeg ook nog eens het bedrag terug. Echt een super service! Dankjewel :) xx
jessie
De speldjes zijn super leuk en mooie kwaliteit. Daarbij blijven ze goed zitten in het haar van mijn dochter en laat ze de speldjes ook zitten!