Happy Shopper Group B.V. icon

Happy Shopper Group B.V.

De 9 webwinkel(s) van Happy Shopper Group B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 8,2 door 8.344 klanten.

8,2
Filter 6245 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 5471 met beschrijving

Taal

• SJS
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Hele goede service! Goede prijs en kwaliteitverhouding. Mijn bestelling was de volgende werkdag in huis. Mijn kinderen zijn heel blij!

Beste SJS,
    Hartelijk dank voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Geweldig dat je kinderen zo blij zijn met de bestelling – daar worden wij ook blij van!

• Grietje de Vries

Hele fijne plezierige afhandeling

Beste Grietje,
    Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je de afhandeling als prettig hebt ervaren. We waarderen je feedback en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

• Jan Bosma
    Geverifieerde klant van Akudeco

Snelle levering en goede klantenservice. Zo doe je aan klantenbinding 👍

Beste Jan,
    Dank je wel voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze klantenservice. Daar doen we het graag voor.

• Joey van der Beek

Prima!

Hoi Joey,
    Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat alles prima is bevallen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

• Kees Sinke
    Geverifieerde klant van Akudeco

Mooie panelen en goed verpakt in folie en karton ontvangen en afgeleverd door koerier vlg. afspraak.

Beste Kees,
    Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review. Fijn om te horen dat de panelen goed en volgens afspraak zijn geleverd en netjes verpakt waren. Veel plezier met je aankoop!

• Fried Weijers

De kleur is nie wat ik zocht, en de latjes zijn maar aan 1 kant gefineerd

Beste Fried,
    Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat de kleur niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij proberen onze producten zo duidelijk mogelijk te presenteren, maar kleuren kunnen in werkelijkheid soms iets afwijken van foto’s. Om een goede indruk van de kleur te krijgen, is het mogelijk om vooraf samples via onze website te bestellen. Zo kunt u het materiaal en de kleur in het echt beoordelen.

Wat betreft de afwerking: onze latjes zijn standaard aan één zijde gefineerd, zoals ook in de productomschrijving staat vermeld. Mocht u hierover vragen hebben of willen kijken naar een passende oplossing, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

• Hans Frieling
    Geverifieerde klant van Akudeco

Product is geweldig. Levering niet ok.

Beste Hans,
    Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product zelf. Het spijt ons dat de levering niet naar wens is verlopen. Wij nemen dit graag serieus op met onze transportpartner.

• Eric de Vries

Perfecte panelen!

Beste Eric,

Geweldig om te horen, bedankt voor de enthousiaste review! We zijn blij dat de panelen perfect bevallen. Veel plezier met uw aankoop!

• Els F
    Geverifieerde klant van Happy Shopper

Snelle levering, lekker colletje, beetje dun maar toch prettig.

Beste Els,
    Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je de nekwarmers prettig vindt, ondanks dat deze wat dunner zijn. Bedankt dat je je ervaring met ons deelt!

• Onno ter Wisscha
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Veel vrienden gemaakt bij Sneeuwbal, waar het in de tent bloedheet werd.

Beste Onno,
    Dank je wel voor je mooie 5-sterrenreview! Super dat je tevreden bent. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

• Chantal M
    Geverifieerde klant van Happy Shopper

Snelle levering, helaas wel krasjes op de brillen.

Beste Chantal,
    Bedankt voor je review. Fijn dat de levering snel was, maar jammer om te horen dat er krasjes op de brillen zaten. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

• Stephanie

Top doppen.

Beste Stephanie,
    Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de doppen.

• Rien
    Geverifieerde klant van Akudeco

De levering kwam volgens afspraak. Toen bleek dat de bestelling niet compleet was werd er zonder gezeur snel aktie opgenomen. Kortom een tevreden klant.

Beste Rien,
    Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat we het ontbrekende onderdeel snel voor u konden oplossen. Mooi dat u uiteindelijk tevreden bent — daar doen we het voor!

• Inge ten Kortenaar
    Geverifieerde klant van Akudeco

Super mooie producten, goede service en zeer klantvriendelijk. Wij zijn blij met de mooie lampen en raden deze iedereen aan. Enige minpuntje is misschien dat ze niet dimbaar zijn.

Beste Inge,
    Hartelijk dank voor uw mooie review en de fijne woorden over onze producten en service. Wat leuk om te horen dat u zo blij bent met de lampen en dat u ons aanbeveelt! Dank ook voor uw feedback over het dimmen — dit nemen wij zeker mee voor verdere verbetering.

• Lucie

Top service!!!!!

Beste Lucie,
    Dank u wel voor uw enthousiaste review! ⭐
    Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling.

• Dave
    Geverifieerde klant van Akudeco

Ik had 4 samples besteld en dat was goed om te kijken welke het beste uitkwam. we hadden een voorkeur voordat we de samples hadden maar die is het niet geworden omdat we nu fysiek de juiste kleuren hadden en een andere dus beter uitkwam bij onze inrichting.

Beste Dave,
    Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de samples u hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Goed dat het uiteindelijke resultaat beter aansluit bij jullie inrichting — daar is het testen van samples precies voor bedoeld!

• Sylvia De Heus
    Geverifieerde klant van Fidgettoyskopen.nl

Supersnel en prima product

Antwoord van Fidgettoyskopen.nl

Beste Sylvia,
    Hartelijk dank voor je mooie review! ⭐
    Fijn om te horen dat alles netjes en snel is geleverd en dat het product er goed uitziet. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Fidgettoyskopen.nl

• Veerle Berrevoets
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Wat vertraging in de bezorging maar het is gelukkig optijd binnen

Antwoord van Festival Supply

Beste Veerle, jammer om te horen dat je niet tevreden bent. We willen dit graag goedmaken — kun je ons laten weten wat er precies misging? Ik stuur je een persoonlijk mail om samen naar een oplossing te kijken. Mvg Team Festival Supply

• Tum-meng
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Snelle levering! Tasje ziet en voelt stevig aan voor festivals!

Antwoord van Festival Supply

Bedankt voor de leuke review! Fijn dat het tasje goed bevalt — veel festivalplezier!
    Festival Supply

• Agnes
    Geverifieerde klant van Festival Supply

Goede site, prima prijs-kwaliteit, snelle levering.

Antwoord van Festival Supply

Beste Agnes, bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u tevreden bent over prijs, kwaliteit en levering.
    Festival Supply