♥ IkHoutervan ♥

♥ IkHoutervan ♥

⭐DUURZAME, HANDGEMAAKTE UNIEKE MEUBELS EN ACCESSOIRES⭐

Je huissie, dat is waar jij je thuis voelt en ontspant. Bij ons vind je een selectie van unieke producten die niet alleen zorgen voor een thuisgevoel, maar ook het gevoel van vakantie oproepen. Want wanneer ontspan je nu meer, dan met je voeten in het zand op een mooi strand of bij dat idyllische koffie-tentje.

Onze collectie bestaat uit kleine meubels, vloerkleden, lampen en overige accessoires met één overeenkomst: ze zijn met aandacht geproduceerd, door ons met zorg uitgezocht en allemaal uniek. De merken die we verkopen hebben allemaal hun eigen verhaal. Kun je iets niet vinden of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op of abonneer je op onze nieuwsbrief voor de laatste trends en stijladviezen.
De zekerheden van https://ikhoutervan.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

⭐ MANDEN, VLOERKLEDEN, VERLICHTING EN ACCESSOIRES VAN NATUURLIJKE MATERIALEN ⭐

Onze woonaccessoires hebben allemaal een natuurlijke uitstraling dankzij het gebruik eco-vriendelijke materialen. Alle producten en merken zijn met zorg geselecteerd. Een groot deel van onze collectie is van het merk Earthware met prachtige, handgemaakte items van over de hele wereld. De spullen van Bazar Bizar nemen je mee op een reis naar Bali. De manden van Yoshiko hebben een uniek design en verhaal, ze zijn gemaakt van restjes kleding en hartstikke duurzaam. Ontdek alle producten en merken.


Bekijk Manifest