515Shop
In 2007 begonnen onze online activiteiten met 2 merk-webshops. Eentje voor Buff® en eentje voor CamelbaK, In 2011 werd besloten om de merken verder uit te breiden en zag 515Shop het levenslicht.

De markt en zoekmethoden veranderden snel. In mei 2020 werd daarom een totaal nieuwe webshop gebouwd met een platform waarbij vooral de werking op smartphones en tablets de volle aandacht kreeg. Deze ging live in juni 2020.

Wij wensen jou veel shop-plezier!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.