Aanrijbeveiliging.website
Darko Gommans
goede hulp aan de telefoon gekregen
Yasar Eraslan
Service en communicatie is goed
Hoe beoordeel je Aanrijbeveiliging.website?
Martin Dijkstra
Prima gelopen
Nico Meier
Goede prijzen, levering en artikelen zoals aanprezen op de website, goede kwalitiet.
Leo Kat
Prima service en ook correcte terugkoppeling
Alex de Kroon de Kroon
Er is nog steeds maar de helft geleverd
Tim Smit
Prima gegaan
Thomas Stolker Stolker
prima en snel
Aj Buijs
Duidelijk
Wim Schermer
Prima kwaliteit, met name de verzinklaag is dik waardoor roest geen kans krijgt ook als de verf eraf slijt.
Michiel Duinmeijer
Fantastisch contact gehad via de mail. Helaas liep mijn bestelling vertraging op. Gelukkig bleek dit bij post NL te vertragen. Levering was uiteindelijk prima verlopen, netjes verpakt. Zeker een aanrader om daar weer te bestellen
Hub Beuken
De dag en tijd van levering werd niet medegedeeld.
Binnen 4 werkdagen werd aangegeven.
Ik kan toch geen 4 dagen achter het raam zitten wachten.
Is een keer aangeboden toen ikniet thuis was. Geen bericht in brievenbus van 2 aanbieding. -
Brian Bosch
zeker
Judith
Snelle levering en top klantenservice.
PT
Supervriendelijk aan telefoon en vooral eerlijk betreffende de levertijden
Bert en Garry Brals
Heel flexibel, aanpassingen aan producten geen probleem en op alle vragen komt antwoord en advies. Kortom perfect.
Joop Klomp
Netjes behandeld en snelle levering👌.
Gerard van Delden
Doordat ik de moeite niet genomen heb (omdat ik het niet begreep) om door te klikken op de mogelijkheden, ben ik ervan uitgegaan dat de paal zo geleverd wordt als het plaatje op de bestellijst aangeeft. Ik wist niet dat ik in de balk moest scrollen.
Toen ik betaald had stond op mijn betaling wel een foto van hoe ik het wilde hebben, maar doordat ik niet gescrold had zou ik uiteindelijk toch een andere zonder witte coating en rode banden gestuurd krijgen. De klantenservice heeft mij de volgende dag gebeld en het nog doorgesproken zodat ik met een aanpassing alsnog het goede besteld kon krijgen. -
Piet Lomme
Redelijk duidelijk, misschien nog duidelijkere afbeeldingen per categorie
Gert Arie Mijdam
Levering vertraagd maar is in productie
Niet