AgroWAter

AgroWAter

Handel in producten voor de agrarische sector. Land en tuinbouw. Leverancier in o.a. Pompen en besturingen, PVC buizen en hulpstukken, Riolering en regenwater, Land en tuinbouwberegening, kasberegening, Sproeiers en toebehoren, Waterslangen, mestslangen, industrieslangen, PE buizen en klemkoppelingen, Messing leidingen en fittingen, RVS leidingen en fittingen, Press fittingen, Gegalvaniseerde leidingen en fittingen, Zwart stalen leidingen en fittingen, Afsluiters, kranen, kleppen en ventielen, Perrot, Cardan, Bauer slangkoppelingen, Riv mengmest, Slib en biogastankdelen, manometers, waterfilters en leidingfilters, PP leidingen en fittingen en meer
De zekerheden van https://agrowater.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.