Amish-Origins
Traditionele klachtenverlichtende en pijnstillende middelen bij rusteloze benen (RLS), artritis, spier-en gewrichtspijn, griep en verkoudheid.
De zekerheden van https://www.amish-origins.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het bedrijf
Bij Amish Origins® hebben we een passie voor gezondheid en algeheel welzijn. We maken en verkopen producten die we ook zelf ook graag gebruiken, producten die we ook zonder twijfel aan onze vrienden zouden aanbevelen.

Missie
Onze missie is om iedereen een zo gezond mogelijk leven te bieden, en om iedere dag energiek en intens te kunnen beleven.

Onze ambitie
De kern van ons bedrijf is en blijft altijd: we leveren producten van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende service naar onze klanten.

Ons uitgangspunt is daarbij heel simpel: we behandelen jou, zoals we zelf graag behandeld zouden willen worden.


Bekijk Manifest