Areca Botanic
Over elke olie die wij gebruiken is nagedacht.  Wij richten ons voornamelijk  op de samengestelde oliën in onze producten die voedend, verzachtend en hydraterend zijn voor de huid.

De geur van de scrubs zijn niet te overheersend omdat er geen parfum word toegevoegd. De geurbeleving zit in de essentiële oliën.

Onze Bodyscrubs zijn samengesteld uit natuurlijke producten zonder alle extra  toevoegingen erbij.

Na een goede scrubbeurt hoef je niets meer te doen om je huid te voeden...
De zekerheden van https://www.arecabotanic.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.