BR Ropes
Br Ropes is onderdeel van Bijrinus BV uit harlingen. Voor de zee- en binnenvaart leveren wij uitsluitend kwaliteit. Supersterke trossen die wij ook wereldwijd leveren. HMPE, etc. Met of zonder splits en met of zonder kous of oog.

Gelegen in Harlingen.

Harlingen is zowel de thuishaven van Bijrinus als van menig (super)jacht. De rustige ligging en goed voorziene havens biedt veel bouwers een uitstekende mogelijkheid voor refits en afbouw. Een efficiënt netwerk, betrouwbare leveranciers, ruime kennis en ervaring heeft ervoor gezorgd dat veel jachtbouwers maar ook de beroepsvaart hun weg hebben gevonden naar Harlingen.
De zekerheden van https://br-ropes.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.