Benjiz
Benjiz is een jong en innovatief Nederlands merk dat zich richt op slimme innovatieve producten op het gebied van atmosfeer in en rond het huis. Altijd van duurzame kwaliteit en gebruiksvriendelijk in gebruik.

Sinds kort hebben wij onze nieuwste luchtbevochtigers gelanceerd. De eerste draadloze luchtbevochtigers van Nederland, en daar zijn we trots op! Tijdens de ontwikkeling zijn de nieuwste technieken gecombineerd met een modern design.
De zekerheden van https://benjiz.nl/
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.