BootyLab
Hét unieke trainingsconcept voor vrouwen dat zich richt op het shapen van de billen.

In de afgelopen jaren is het hebben van mooie billen voor veel dames een belangrijke wens geworden. Helaas denken veel vrouwen nog dat het onmogelijk is om hun billen te shapen of weten ze niet zo goed hoe ze dat moeten doen. Uit onderzoek weten wij dat het wel degelijk mogelijk is om jouw billen te shapen met de juiste mix van training en voeding!
BootyBands The Booty Guide/E-Book Lifting Straps
De zekerheden van https://www.bootylab.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sluit je aan bij de BootyLab Family en werk net als vele anderen aan jouw droomfysiek met behulp van dit unieke programma.

De focus wordt gelegd op ronde billen, strakke benen en een platte buik.

Geschikt voor ieder niveau, zowel thuis als in de gym en al merkbaar resultaat bij slechts 2-3 trainingen per week!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.