Bubbly-j.nl

Bubbly-j.nl

WELKOM BIJ BUBBLY.J
De webshop voor living-deco|styling en occasion gifts
Ben jij op zoek naar die ene eye catcher voor in je interieur?
Het perfecte cadeau voor een verjaardag, housewarming, of wie weet wel iets geweldigs om zomaar cadeau te doen, gewoon omdat diegene het verdient.
Of wat dacht je van, omdat jij het zelf verdient.
Hoe dan ook ontdek hier het perfecte item/cadeau om jezelf of de gelukkige te verassen!

Heb je vragen schroom niet om contact op te nemen via WhatsApp.
De zekerheden van https://www.bubbly-j.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.