Carola's Petshop

Carola's Petshop

Carola’s Petshop heeft een grote passie voor honden en katten. Naast een goed lopende trimsalon hebben we nu ook een webshop voor honden en katten benodigdheden

Ons assortiment bestaat alleen uit natuurlijk producten zonder verdere toevoegingen en een ruim aanbod aan verzorgingsartikelen, wij verkopen alleen producten waar we volledig achter staan.

We bieden advies op maat, omdat niet elk dier hetzelfde is. Wij hebben altijd tijd om je te helpen zoeken naar het beste product voor je huisdier, veel winkelplezier!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.