Coyard
Een tuin waar u zich thuis voelt alsof het de woonkamer is. Een tuin om in te klussen, een tuin om in te relaxen of een tuin om in te feesten. Iedereen verdient een tuin om in te leven!

Dit is waar de oprichters van Coyard aan dachten toen zij met het idee kwamen een webwinkel te beginnen voor iedereen die meer uit zijn tuin wil halen. Een tuin waar niet in geleefd kan worden is maar gewoon een tuin. Een tuinhuis, chalet, veranda of blokhut brengt leven in de tuin, ongeacht voor welke functie deze wordt geplaatst.

‘'Wij willen voor iedereen een tuin-ervaring creëren, die vrijwel niets te wensen over laat. Dit streven wij ook iedere dag na!''
De zekerheden van https://www.coyard.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.