DJS Products

DJS Products

"DJS Products is een online webshop en lid van Webwinkelkeur. We zijn leverancier van merken als Fenix Led Zaklampen, Victorinox Zakmessen, Berghaus rugzakken, Sluban Lego Speelgoed, Task Force 2215, Silva Kompassen, Bollé Tactische en Ballistische brillen, Fostex Garments, BCB Equipment, 101 INC, Fosco Industries en nog veel meer. We zijn tevens de officiële Commando Toko van De Commandostichting en partner van De Commandostichting. Daarnaast ontwerpen, produceren en bedrukken we relatiegeschenken, T-shirts, polo's, caps en maken we badges, patches en Defensie coins aan. Bestel gemakkelijk en online bij djs-shop."
Leverancier van merken als Fenix led Zaklampen, Xtorm Powerbank Ontwerpen en bedrukken van relatiegeschenken, T-shirts, polo's, Aanmaken van speciale producten en coins voor Defensie
De zekerheden van https://www.djs-shop.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Onze opdrachtgevers en klanten trekken graag samen met ons op en beoordelen onze service en producten met een 9,7. Wij geloven in kennis, in focus en in specialisme. Vakmensen met de juiste achtergrond, verstand van zaken en plezier in ons werk. Wij streven dagelijks naar het bieden van een hoog serviceniveau. Het ondersteunen van onze opdrachtgevers en klanten in producten, in ontwerpen en service geeft ons energie! Onze inzet is heel simpel; verwachtingen overtreffen bij onze opdrachtgevers en klanten. Uitstekende klantenservice, betrokkenheid en kennis van producten van de allerbeste kwaliteit.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.