DJS Products

DJS Products

"DJS Products is een online webshop en lid van Webwinkelkeur. We zijn leverancier van Fenix Tactische Zaklampen, Victorinox zakmessen, Berghaus Tactische Militaire Rugzakken, Sluban Lego Speelgoed, Task Force 2215 Tactische Outdoor kleding, Carinthia Outdoor en Militaire jacks, Bollé Tactische en Ballistische brillen, BCB Equipment en nog veel meer. We zijn tevens de officiële Commando Toko van De Commandostichting en partner van De Commandostichting. Daarnaast ontwerpen, produceren en bedrukken we relatiegeschenken voor onze klanten zoals; T-shirts, polo's, caps, polsbandjes voor evenementen, mokken e.d. We maken ook badges, patches en speciale uitzend coins aan voor Defensie. Bestel gemakkelijk en online bij djs-shop."
De zekerheden van https://www.djs-shop.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Onze opdrachtgevers en klanten trekken graag samen met ons op en beoordelen onze service en producten met een 9,7. Wij geloven in kennis, in focus en in specialisme. Vakmensen met de juiste achtergrond, verstand van zaken en plezier in ons werk. Wij streven dagelijks naar het bieden van een hoog serviceniveau. Het ondersteunen van onze opdrachtgevers en klanten in producten, in ontwerpen en service geeft ons energie! Onze inzet is heel simpel; verwachtingen overtreffen bij onze opdrachtgevers en klanten. Uitstekende klantenservice, betrokkenheid en kennis van producten van de allerbeste kwaliteit.


Bekijk Manifest